Vex Sim

GENERAL SERVICE COMPANY

S.C. Vex Sim S.R.L s-a infiintat in anul 1993 si are ca domeniu de activitate, importul  si exportul  fructelor si legumelor proaspete, precum si comercializarea en-gross a acestora. Inca de la infiintare, societatea si-a propus sa puna  la dispozitia clientiilor  o gama variata de legume si fructe.


Indiferent de anotimp, punem la dispozitia clientiilor nostri: rosii, castraveti, vinete, portocale, banane prin depozitul nostru situat pe str. Grigore Alex. Ghica nr 36 – Suceava, depozit  echipat cu spatii frigorifice, dotat cu echipamente specifice de ultima generatie ce asigura mentinerea optima  a temperaturi cat si a umiditatii necesare  în timpul pastrari, deoarece dupa cum stim produsele sufera o serie de procese  metabolice si anume: respiratie, maturare etc. Aici se depoziteaza, sorteaza si comercializeaza produse pentru clientii nostrii, asemanator depozitelor din Europa conform  cerintelor standardelor europene.

Tot aici echipa noastra, o echipa tanara si dinamica va sta la dispozitie cu informatii pentru a va ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita in ceea ce priveste cumpararea de fructe si legume.

 


Dorim sa indeplinim nevoile clientiilor asa incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Deci daca doriti sa incepeti o afacere de legume fructe proaspete din import, daca deja lucrati in acest domeniu, va dam un sfat bun:
Contactati-ne !


Strada Grigore Alexandru Ghica Nr. 36 – Romania, Suceava ( sub pasarela Itcani )

Tel / fax : 0230 – 533.077

Mobil: 0745 – 639.689

Mobil: 0740 – 152.689

E-mail:office@vexsim.ro

E-mail: fediucsorin2004@yahoo.com

 

www.vexim.ro
    Close Comments

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *