Publicitate pe panouri LED. OR MEDIA

REZUMAT PANOURI PUBLICITARE

Cum tehnologia avansează pe zi ce trece, și pe piața reclamelor stradale a fost nevoie de apariția unei opțiuni care să corespundă perfect nevoilor actuale de publicitate. Astfel , au apărut panourile publicitare de tip led screen.

Televizoarele gigant, așa cum mai sunt ele cunoscute reușesc, datorită imaginii dinamice să atragă atenția unui număr foarte mare de consumatori intr-o manieră unică rezultatul final fiind unul foarte bun.

Dinamica imaginilor, lumina și culorile vii afișate de led screen atât ziua cât și noaptea vor atrage imediat atenția atât pietonilor cât și conducătorilor auto care staționează la culoarea roșie a semaforului.

Ultimele analize în domeniu arată că ecranul cu led sau led screen- ul reprezintă un mediu de promovare foarte eficient costurile de reclamă fiind reduse, mesajul fiind receptat de un număr foarte mare de consumatori.

Având dimensiuni de 4m x 3m, poziționate în interescții cu un trafic auto și pietonal foarte intens led screen-urile noastre pot difuza clipuri video, imagini, animații, oferte, promoții sau evenimente care pot fi actualizate în funcție de necesități într-un timp extrem de scurt.

Societatea OR Media Production din Suceava, deţine trei astfel de panouri publicitare, toate fiind amplasate în locuri de maximă vizionare din acest punct de vedere.

  • Unul dintre acestea este situat în cel mai mare cartier al oraşului, Burdujeni, într-un loc strategic şi anume într-un mare sens giratoriu, acolo fiind nodul cu cele mai multe sensuri: spre Botoşani, Dorohoi, Rădăuţi, Siret dar şi un sens spre centrul oraşului. Acest led este deschis din luna decembrie al anului 2011.
  • Un alt screen se află amplasat într-o altă intersecţie semaforizată situată în centrul oraşului. Un sens al acestui loc o are strada de unde vin si pleacă autocarele şi microbuzele staţionare în Autogara Suceava. Acest panou este cel mai recent deschis, în luna aprilie al acestui an.
    • Al treilea led, primul deschis, încă din luna decembrie al anului 2010, se află localizat într-una dintre cele mai mari intersecţii semaforizate din apropierea centrului oraşului, un nod foarte mare şi circulat, unul din sensurile intersecţiei fiind strada care duce spre Cetatea Sucevei, cel mai important loc turistic al oraşului.


Un aspect pozitiv al celor trei panouri pe care le deţine societatea este acela al calităţii clienţilor pe care ii are. Între aceştia amintim: Skoda, Seat, Bosch, Adria Suceava etc.

Publicitatea cu casete luminoase sau bannere atrage atenția un timp foarte scurt devenind în scurt timp plictisitoare, în timp ce publicitatea pe led screen va capta mereu atenția prin afișarea la câteva secunde a unui nou spot publicitar.

 

Contact

S.C.  OR  Media  S.R.L.

Localitatea: Suceava

Telefon: 0722 / 700. 800

E-mail: ormedia@yahoo.ro

ORMEDIA . RO

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *