Cacica centru de tratament si sanatate. Piscina cu apa sarata

Piscina cu apa sarata din Cacica a fost inaugurata in februarie, 2013. Noi am numit acest complex ” Centrul de sanatate “  deoarece apa sarata din piscina este din salina Cacica iar hidroterapia cu apa sarata ajuta la tratarea multor afectiuni cum ar fi:

 • stări de oboseală prelungite;
 • stres;
 • afecţiuni musculare, articulare şi artrită;
 • afecţiuni reumatismale ce merge până la artroze şi preartoze (artroza genunchiului, şoldului, umărului, cotului, mâinilor) fază inactivă;
 • osteoporoza algică a coloanei vertebrale;
 • spondiloze (cervicală, dorsală, lombară, forme simple, fără complicaţii neurologice);
 • nevralgii lombosciatice şi deficit funcţional.

close


Pe langa acestea , hidroterapia cu apa sarata se mai recomandă si după entorse, fracturi, luxaţii ale membrelor, tratate ortopedic, afecţiuni ale organelor genitale masculine (tulburări de dinamică sexuală, impotență, infertilitate), tulburări funcţionale genitale la femei (frigiditate), metroanexite, cervicite, cistite cronice, insuficiență ovariană.

Contact

 

Program

Zilnic Orele: 9:00 – 24:00 Tarife:

 • 20 lei \adulti la piscina,  jacuzzi si sala fitness
 • 10 lei pentru sauna iar copii cu varsta intre 5- 14 ani vor plati dor 10 lei;
 • Intrare libera pentru copii pana la 5 ani.

Clinetii beneficiaza de doua vestiare separat pentru barbati si femei, dotate cu dulapuri care asigura pastrarea in siguranta a bunurilor personale. De asemenea exista 6 dusuri, 4 bai , sezlonguri si mese unde va puteti stinge setea cu o bautura racoritoare.[/notification]
  Jacuzzi, care este tot cu apa sarata, este in primul rand o metoda de relaxare si eliminare a stresului dar bineinteles ca are si beneficii asupra sanatatii noastre. Acesta poat fi utilizat in tratarea durerilor musculare si articulare, precum si a celor ale sistemului osos. De asemenea , stimuleaza si metabolismul, iar persoanele care il folosesc regulat pot constata o slabire mai rapida. Pe langa aceste beneficii, hidromasajul mai este indicat si in cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui.

  Caldura apei ( 37 grade) are si ea un efect terapeutic – stimuleaza producerea endorfinei (hormon ce genereaza starea de bine) si circulatia sangelui. Masajul pe care apa il face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a intregului organism. El indeparteaza senzatia de picioare grele, precum si tensiunea din ceafa si spate. Jacuzzi stimuleaza si somnul de buna calitate, avand beneficii si asupra frumusetii: se elimina toxinele din piele si oxigeneaza mai bine tesuturile.


  Piscina cu apa sarata din Cacica a fost inaugurata in februarie, 2013. Noi am numit acest complex ” Centrul de sanatate “ deoarece apa sarata din piscina este din salina Cacica iar hidroterapia cu apa sarata ajuta la tratarea multor afectiuni cum ar fi:

  * stări de oboseală prelungite,;
  * stres;
  * afecţiuni musculare, articulare şi artrită;
  * afecţiuni reumatismale ce merge până la artroze şi preartoze (artroza genunchiului, şoldului, umărului, cotului, mâinilor) fază inactivă;
  * osteoporoza algică a coloanei vertebrale;
  * spondiloze (cervicală, dorsală, lombară, forme simple, fără complicaţii neurologice);
  * nevralgii lombosciatice şi deficit funcţional.

  Pe langa acestea , hidroterap[ia cu apa sarata se mai recomandă si după entorse, fracturi, luxaţii ale membrelor, tratate ortopedic, afecţiuni ale organelor genitale masculine (tulburări de dinamică sexuală, impotență, infertilitate), tulburări funcţionale genitale la femei (frigiditate), metroanexite, cervicite, cistite cronice, insuficiență ovariană.  Galerie foto

  Close Comments

  Comments (5)

  1. Am fost 4 zile si a fost foarte frumos si mia fäcut foarte bine la durerile reumatice,vin la anul iaräsi,
   ar fi bine dacä faceti abonament.

  2. Pozele sunt amintiri frumoase ,pentru cei care au fost aici acum cativa ani.Acum totul este doar un cosmar.Usa de la vestiar barbati sta sa cada,dusurile sunt greu de manevrat si asta daca este cat de cat functional.Nimeni nu atrage atentia ,celor care nu respecta regulile de minima igiena.O singura persoana face totul,adica incaseaza fara bon,matura ,ceva curatenie cand are chef,picolita de conjuctura dar ce nu face fiind singura.In bazinul jacuzzi ,este cel putin o lopata de nisip,carat de cei fara papuci,si ce daca ,tot nu le atrage nimeni atentia.Pana la urma clorul rezolva problema igienei,doar ca este adaugat la intamplare.Dimineata efectiv te ustura ochii si caile respiratorii.Probabil are si clorul efecte terapeutice,dar nu sunt enumerate mai sus.
   Va urez insanatosire completa,fara alte ciuperci…..etc.
   Pacat,nu va pot delecta si cu imagini dar mergeti acolo si veti regreta sigur.

  3. Probabil, ca raspuns la comentariul meu din ianuarie, aparatele ruginite si evident nefunctionale (cele din poze sunt probabil la deschidere) pentru fitness au disparut.Tot este bine,ar fi contribuit la aspectul dezolant si descurajator ,de a mai veni la…….tratament.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *