Seminar gratuit de educatie financiara oferit de Burcash-Managementul Banilor

Primul program independent de educatie financiara din Romania, Burcash-Managementul Banilor, organizeaza seminarul gratuit “Cele 8 decizii care iti marcheaza viata financiara” si in Suceava.
[info]
Evenimentul va avea loc joi, 14 noiembrie 2013, incepand cu ora 17:30 in cadrul Hotelului Zamca (str Zamca, nr 26).
[/info]

Pe parcursul celor trei ore, Eusebiu Burcas, cel mai apreciat trainer de finante personale din Romania prezinta deciziile pe care fiecare dintre noi le luam in viata, cu un impact major asupra sanatatii si prosperitatii financiare. Pornind de la sursele de venit, comportamentul financiar si felul in care sunt administrati banii in familie, trainerul prezinta principalele modalitati de control si imbunatatire a sanatatii financiare.
http://www.suceava.info.ro/wp-content/uploads/2013/11/Eusebiu_Burcas_150x150.jpg
Cu peste 8000 de participanti in cadrul programului Burcash, workshopurile si seminariile de educatie financiara au avut loc in 14 orase din Romania si Republica Moldova. Seminarul este gratuit, iar accesul la eveniment se face pe baza de inscriere pe site www.burcash.ro/evenimente

La seminar sunt asteptati toti cei care vor sa invete cum sa-si gestioneze eficient finantele personale, sa evite greselile comune in planificarea banilor si sa devina sanatosi si prosperi din punct de vedere financiar.

Eveniment gratuit, realizat cu sprijinul Provident, Autonom, ProAgro, Impress, Business Days, Nasii, Hotel Zamca.

In limita locurilor disponibile, accesul la eveniment este GRATUIT pe baza inscrierilor (click pe link-ul de mai jos):

Vezi opiniile celor care au participat AICI 

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *