“Daruri de suflet!”

ROMÂNIA
CONSILIUL JUDEŢEAN SUCEAVA
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului
Suceava, B-dul George Enescu ,nr.16, 720246
Tel./Fax: 0230-520172, 0230-523337

Nr. 60351 din 19.12.2013

COMUNICAT PRESA

Pentru cei 62 de beneficiari din CRRN Zvoristea, Mos Craciun a veni prin ambsadorii sai: copii talentati si oameni cu suflet mare, parteneri intr-o actiune intitulata “Daruri de suflet!” care a reunit multe institutii: Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” Banesti, comuna
http://www.suceava.info.ro/wp-content/uploads/2013/12/Daruri-de-suflet-Zvoristea-25.jpg
Fantanele, Primaria comunei Fantanele, ziarul „Cronica Satului”, firme comerciale din comuna Fantanele si judetul Suceava.
Actiunea a avut loc astazi, 19 dec. 2013, alaturi si pentru beneficiarii din cadrul CRRN Zvoristea, care au ramas impresionati atat de spectacolul oferit de elevii scolii din Banesti care au adus in casa lor colinde si datini populare specifice zonei si sarbatorilor de iarna, dar si de faptul ca acestia au fost insotiti de oameni de marca ai comunitatii: primarul comunei Fantanele, domnul Cornea Gheorghe, directorul scolii, domnul Silviu Mihai carora li s-a alaturat si domnul Ionel Curcan, directorul ziarului Cronica Satului.
Darurile din suflet au constat si din cadouri pentru fiecare din cei 62 de beneficiari dar si din alimente care le vor face masa mai bogata de Sarbatori (zahar, ulei, faina de grau si malai, orez, fasole, cartofi, ceapa).
Si pentru ca erau la cativa pasi de Suceava, colindatorii Mosului au ajuns si la sediul DGASPC Suceava, unde copiii imbracati in costume populare autentice ne-au oferit un spectacol emotionant, in calitate de pastratori ai traditiei stramosesti.
Cuvantul domnul primar, la finalul spectacolului a avut menirea de a ne simti mai apropiati sufleteste, cu sufletele calde si mai buni.
Le multumim tuturor pentru colinde si urari si ne dorim sa avem cu totii, un an mai bun, mai frumos si mai linistit.
La multi ani!

DIRECTOR EXECUTIV, Purtator de cuvant,
DAN IONUT ADOMNITEI Nicoleta Daneliuc


Galerie foto

 

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *