Targ national de industrie alimentara si produse traditionale romaneşti

Dragii Mosului,

Pentru ca vreau ca farmecul Craciunului sa nu dispara niciodata, eu, impreuna cu bunii mei prieteni de la Camera de Comert si Industrie Suceava si Iulius Mall Suceava, v-am pregatit un cadou minunat, care sa va readuca aminte de farmecul sarbatorilor de iarna petrecute in familie.

Astfel, in perioada 20 – 22 decembrie a.c., vom organiza un eveniment care sa va  aminteasca de magia unica a acestor sarbatori.

Am pregatit special pentru tine cadouri si surprize, suveniruri, jocuri si jucarii, bijuterii din metale pretioase, semipretioase, dulciuri, bauturi fine, produse cosmetice, decoratiuni si aranjamente pentru sarbatori, decoratiuni exterioare, articole de artizanat, aranjamente florale, lumanari ornamentale, marochinarie, accesorii din piele, articole si decoratiuni pentru evenimente speciale, servicii speciale pentru organizarea de evenimente, oferte pentru petrecerea sarbatorilor, produse alimentare si multe altele, la cele mai bune preturi.

In cadrul evenimentului va avea loc si editia speciala de Craciun a Targului Alimenta Traditional.  Astfel, pentru a sarbatori asa cum se cuvine venirea Craciunului,  producatori din toate colturile tarii va asteapta cu un meniu care contine din belsug produse sanatoase care vor face deliciul oricarui degustator. Din acesta nu vor lipsi produsele traditionale romanesti si internationale,  precum sunculita taraneasca, suc de mere, mierea de salcam, dulceata, zacusca, cotlet haiducesc, palinca, bere de casa si multe altele.

Pe intreaga perioada a manifestarii vor avea loc concerte de colinde, spectacole folclorice si obiceiurile de anul nou, care vor fi sustinute cu multa caldura sufleteasca de cele mai renumite formatii artistice din Bucovina.

 

Targul este deschis vizitatorilor zilnic intre orele 10:00 – 22:00.                                                                                  Cu drag,

Mos Craciun

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *