Salonul Auto Bucovina 2014

Fii la curent cu noutățile din lumea auto la Salonul Auto Bucovina 2014. Salonul Auto Bucovina 2014 găzduiește în acest an ultimele modele ale celor mai importanți dealeri auto din regiune.

close

Perioada 20 – 22 iunie 2014 pe Esplanada Casei de Cultură Suceava

Ediția 2014 a Salonului Auto Bucovina se va desfășura în perioada 20 – 22 iunie 2014 pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, cu ocazia Zilelor Municipiului Suceava, și va putea fi vizitată zilnic, începând cu orele 10:00.

Peste 75 de modele, multe în premieră, ale celor peste 11 mărci auto pot fi admirate și testate în cadrul evenimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în asociere cu Primăria Municipiului Suceava. Manifestarea, eveniment aflat la cea de-a XI-a ediție, este specializată în autoturisme; autoturisme de teren; vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări.

Astfel, printre vedetele salonului ce vor fi prezente se numără noile modele Nissan Qashqai, Mitsubishi ASX, Citroen C-Ekysee sau Seat Leon ST. De asemenea, Mercedes-Benz, prezintă ultimele modele CLA, GLA, S Klasse, V Klasse, C Klasse, reprezentanții mărcii Hyundai vor aduce, în premieră, la Salonul Auto Bucovina modelele Hyundai Elantra și Santa Fe, iar Ford va expune noul Ford Focus.

Pe perioada evenimentului, vizitatorii se vor bucura de ofertele promoționale oferite de dealeri la achizițioarea de mașini noi sau rulate și oferta finaciară pentru leasing sau asigurări auto.

Timp de 3 zile vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme și vor avea loc sesiuni de drive test.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *