Fantana Mare. Apa minerala

SC Moldavia SRL Fantana Mare este o societate infiintata in anul 1991 si care, de curand, si-a extins activitatea, infiintand o fabrica moderna de imbuteliere a apei plate de izvor.
Cladirea in care se afla unitatea de productie si imbuteliere a apei plate de izvor este construita in regie cu fonduri proprii pe o suprafata utila de 600 metri patrati.
Investitiile companiei se ridica la aproape un milion de euro si au fost finalizate in decurs de aproape doi ani.
Sursa de apa provine de la baza dealului Temelie, de la 120 metri adancime, fiind impinsa la suprafata prin presiunea panzei freatice unde este captata prin doua puturi.

close

Contact

apa-minerala

  • Adresa: .Comuna Fantana MareRO 733575, Jud. Suceava
  • Mobil: .+40(0)745 331.149 | +40(0)741 039.043
  • Fax: +40(0)230 533.007
  • Web: www.fantanamare.ro

SC Moldavia SRL livreaza apa naturala de izvor, plata si carbogazoasa, Fantana Mare la pet-uri de 0,5 litri, 1.5litri, 2 litri si 5 litri. Produsele Fantana Mare se remarca nu doar prin gustul si puritatea apei ci si prin aspectul exterior al ambalajului.

Acesta de distinge prin nuanta vie de albastru si emblema imprimata in relief a unei fantani traditionale cu cumpana. Simbolul acesteia defineste si titulatura produsului nostru inspirata din denumirea acestor locuri bogate in ape de izvor sanatoase, reconfortante si pure.

Pentru dumneavoastra am creat si sucurile ” BENNY DRINKS ” cu aroma de portocale, tutti frutti, cola la capacitati de 0.5 L si 2 L.

Galerie foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *