Spalatoria Self-Service Suceava

Spalatorie cu fise deschisa in 2009 si punct de colectare pentru Bruno – Spalatorie de covoare. (www.facebook.com/spalatoriabruno/)

Va punem la dispozitie:

  • 3 masini profesionale de spalat cu capacitati de 9 kg, 15 kg, respectiv 20 kg
  • 2 uscatoare
  • 1 calandru (pentru a calca lenjerii, perdele, draperii, fete de masa, etc).
  • 1 masina de vidat (pentru a va facilita transportul sau depozitarea ulterioara acasa a pilotelor, pernelor, cuverturilor, etc.)

close

Contact:

Adresa: Blvd. 1 Decembrie 1918 nr. 3, Suceava (mai jos de Metro, pe partea stanga)
Mobil: 0756 102 676
Ne puteti urmari si pe: Facebook

Toate aceste utilaje functioneaza cu fise. Pretul unei fise este de 2,5 RON, iar numarul11 de fise necesare variaza in functie de capacitatea masinii de spalat sau a timpului de uscare in uscatoare. Instructiunile de folosire sunt afisate vizibil pe perete, insa daca nu va descurcati, personalul spalatoriei este la dispozitia dvs. pt. a va ajuta. O spalare dureaza exact 28 minute, timp in care puteti sa va uitati la TV sau sa rasfoiti reviste.

In 2010, ne-am extins activitatea si astfel am deschis in paralel si o spalatorie profesionala de covoare si mochete – Spalatoria de covoare Bruno. Iar Spalatoria Self-Service Suceava functioneaza azi si ca punct de colectare pt. covoarele d-voastra. Lasati covoarele la noi si le ridicati in doar cateva zile complet curate, uscate si ambalate in folii de plastic. Va asteptam!

Localizare:

Galerie foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *