Hotel Orizont Suceava

Hotelul de tranzit ORIZONT ofera, intr-un ambient ce combina rusticul cu modernul, confortul unei locatii de doua- trei stele la un pret de criza. Hotelul este ideal pentru odihna si revigorare, este locul unde se pot organiza activitati de team-building si training si nu in ultimul rand este locul de cazare a grupurilor de turiști sau muncitori care vizitează sau care desfășoară activități temporare în aceasta zona. Aici veti intalni renumita ospitalitate bucovineana asigurata de un personal tanar și profesionist. Clădirea hotelului este compusa din parter și 4 etaje având un numar de 50 de camere din care 36 camere cu paturi duble(matrimoniale) sau cu doua si trei paturi cu o capacitate maxima de cazare pentru 86 turiști. Exista spațiu pentru introducerea unui pat suplimentar în camera.

close

Contact
Strada Jean Bart, nr.24A, Suceava
Telefon fix: 0230518851, 0230520133
Mobil: 0762258882, 0741199242, 076225887, 0762258888
Email: hotelorizontsuceava@yahoo.com, iftodegheorghe@yahoo.com
Web: www.hotelorizontsuceava.ro

Galerie foto

Hotelul Orizont Suceava este situat la 5 km de centru şi de cetatea Suceava şi oferă spaţii de cazare elegante, cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi parcare gratuită în apropiere.

Camerele au TV prin cablu şi baie cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele au televizor LCD, iar la cerere este disponibil şi un frigider.

Oaspeţii Hotelului Orizont Suceava se pot bucura de barul propriu, iar la mică distanţă de mers pe jos este un restaurant.
Recepţia poate facilita circuite turistice la mănăstirile din zonă. În apropiere este o staţie de autobuz, iar gara Burdujeni este la 100 de metri. Mănăstirea Dragormina se află la 12 km.
Hotel Orizont este și va rămâne gazda ospitalieră pentru orice turist, pe orice vreme și în orice anotimp.

Galerie foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *