Restaurant Antique, Radauti

Pentru a satisface pana si cele mai rafinate gusturi, s-a deschis Restaurantul Antique intr-un stil elegant pe Aleea Primaverii nr.12. Deschis la sfarsitul anului 2004 in Radauti langa CEC, Antique este un restaurant care respecta intimitatea si gusturile fiecarui client.
Profesionalismul personalului a adus de-a lungul timpului un renume excelent restaurantului Antique! Meniul nostru cuprinde diverse preparate culinare din bucataria traditionala cat si din cea internationala. Barul este garnisit cu bauturi fine si racoritoare pentru toate gusturile. Spatiul restaurantului Antique a fost conceput pentru a satisface pana si cele mai rafinate gusturi. Decorul interior, elegant, feeric ne invita sa visam si sa evadam.


  Este cunoscut tuturor ca organizarea unui eveniment de success necesita un consum considerabil de timp si energie. De toate acestea ne ocupam noi!

  Restaurant Antique organizeaza evenimente private (zile onomastice, nunti sau botezuri), dar si evenimente corporate, ca de exemplu lansari de produse, petreceri de companie, traininguri, conferinte de presa, cocktailuri sau evenimente neconventionale.”


  close

  Contact

  • Adresa: str. Aleea Primaverii, nr. 12, Radauti, Suceava
  • Telefon: 0230 560 011 , 0742 560 011
  • E-mail: antique_rad@yahoo.com, office@restaurant-antique.ro
  • www.restaurantantique.ro


  Galerie foto

  Close Comments

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *