Vrei sa-ti vinzi apartamentul? Afla cele mai utile ponturi pentru o vanzare rapida si profitabila

Buna intelegere a pietei imobiliare, a preturilor si a caracteristicilor pe care viitorii proprietari le urmaresc sunt aspecte de care trebuie sa tina cont orice persoana care vrea sa-si vanda apartamentul. Avand in vedere faptul ca orice persoana isi doreste sa vanda apartamentul intr-o perioada cat mai scurta de timp, bineinteles si cat mai profitabil, atentia acordata pana si celor mai mici detalii poate face diferenta.

Pentru a intelege mai multe despre toate aceste aspecte, specialistii din spatele portalului imobiliar online compariimobiliare.ro ne vor prezenta in cele ce urmeaza o serie de ponturi si sfaturi practice pentru a avea cele mai bune rezultate.

Alegerea unui pret corect – cel mai important aspect

Asa cum este cazul multor tranzactii, pretul poate conta mult pentru interesul unor persoane de a face o achizitie, iar acest lucru nu face exceptie nici in cazul spatiilor imobiliare. Practic, cum a mai fost mentionat anterior, e important sa se cunoasca pretul pietei, iar asta se poate analiza foarte usor accesand site-ul compariimobiliare.ro – loc in care se regasesc mii de oferte din toata tara, precum si Suceava.

In conformitate cu fluctuatiile de pret ce se intalnesc periodic, piata imobiliara fiind una foarte dinamica, proprietarul trebuie sa ajusteze pretul in asa masura astfel incat sa fie in concordanta cu alte apartamente asemanatoare.

Ca de exemplu, daca se urmaresc si alte anunturi imobiliare Suceava atunci orice persoana isi poate face o idee cu privire la cel mai potrivit pret, insa trebuie sa aiba in vedere si o oarecare marja de negociere. Expertii compariimobiliare.ro recomanda ca aceasta sa fie de aproximativ 5-10%.

Prezentarea unor informatii detaliate

De asemenea, in completarea acestor idei de mai sus trebuie sa se vina si cu informatii cat mai detaliate cu privire la apartamentul respectiv. Orice aspect poate prezenta un interes deosebit, poate ca e vorba de localizare, facilitatile din apropiere, accesul, privelistea, utilitatile de care dispune, spatiul, dotarile din apartamentul respectiv si multe alte aspecte.

Cu alte cuvinte, e foarte important pentru potentialii clienti sa cunoasca cat mai multe aspecte despre apartamentul scos la vanzare, sa fie punctat orice detaliu, avantaj sau beneficiu, venind practic cu mult in intampinarea acestora.

Realizarea unor fotografii de calitate

Un alt aspect foarte important si care de multe ori ii impinge pe clienti sa faca urmatorul pas, cel de a fi interesati sa viziteze apartamentul si sa il ia in considerare ca fiind o excelenta achizitie este realizarea unor fotografii de calitate.

Asa cum se si spune – o poza face cat o mie de cuvinte, iar atunci cand vine vorba de cele realizate intr-un apartament sunt foarte multe detalii ce se pot scoate in evidenta si care pot prezenta excelent spatiul respectiv.

Se poate spune ca imaginile pot fi asemanate cu prima vizita a clientilor in acel apartament, si cum prima impresie chiar conteaza, acestea pot starni interesul deplin – daca sunt de calitate, ori ii pot indeparta pe cei interesati – daca nu sunt realizate cum trebuie.

Pregatirea apartamentului

Indiferent ca pretul este ales corect, fotografiile sunt excelente si informatiile detaliate, tranzactia in sine nu se concretizeaza decat dupa efectuarea unei vizite. Daca celelalte aspecte ajuta foarte mult pentru a-i aduce pe potentialii clienti in cadrul apartamentului, pasul decisiv se face prin pregatirea spatiului in consecinta.

Astfel, cel mai important e ca igiena si curatenia sa fie efectuata temeinic, iar spatiul respectiv sa ii primeasca cu multa caldura pe cei ce trec pragul usii, modul in care e aranjat mobilierul putand fi un alt detaliu ce poate face diferenta – mai ales daca este asezat intr-un mod mai aerisit, in care se castiga spatiu.

Cert e ca respectarea acestor detalii poate cantari decisiv in procesul de vanzare si cumparare a unor apartamente – afirma specialistii compariimobiliare.ro, a caror experienta e dovedita de numarul ridicat de tranzactii efectuate zilnic pe portalul menționat.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *