Top 7 motive pentru a alege Glassgsm

Cand vine vorba de reparatiile telefoanelor mobile, Glassgsm este unul dintre cele mai bune service-uri de tip gsm din orasul Suceava. Numerosi suceveni, cat si alti locuitori ai oraselor din Romania au avut incredere in acest service si si-au lasat telefoanele pe mana profesionistilor Glassgsm.

Si nu au regretat, pana in prezent Glassgsm.ro se lauda cu cei 1000 de clienti multumiti care le-au trecut pragul si cu cele 500 de recenzii de 5 stele primite din partea clientilor indragostiti de social media.

Lasand la o parte toate aceste aspecte, ce anume face ca acest service gsm sa fie unul dintre cele mai bine vazute in momentul de fata, cu o reputatie greu de depasit?

  1. Avantaje pentru utilizatorii de telefoane si din celelalte zone ale tarii

Nu numai locuitorii orasului Suceava se pot bucura de avantajele oferite de Glassgsm, ci si ceilalti utilizatori din restul tarii. Astfel, si alte persoane se mai pot bucura de avantajele oferite de acest service. Nu mai trebuie sa se teama ca piesele inlocuite nu vor fi de cea mai buna calitate sau ca vor trebui sa astepte mult prea mult timp in plus pe niste reparatii minore. Cu tot cu transportul necesar, va fi nevoie de numai 3 zile. In plus, nimic nu va putea sa egaleze calitatea oferita de acest service, creat special pentru nevoile clientilor si pentru a-i face cat mai multumiti cu putinta.

  1. Telefoane reparate pe loc pentru cei care pot sa ajunga la sediul Glassgsm

Profesionistii Glassgsm incearca sa repare piesele telefonului si abia mai apoi sa le inlocuiasca, daca nu se reuseste repararea lor. Tot acest proces dureaza doar 30 – 90 de minute, iar telefonul devine ca nou, fara a mai fi nevoie sa se revina in alta zi pentru preluarea acestuia.

  1. Piese de calitate si servicii pe masura

La Glassgsm orice reparatie este oferita la un pret rentabil, in functie de calitatea pieselor folosite, dar si a manoperei, care implica foarte multa indemanare si precizie. Pretul este asadar justificat, fata de celelalte cazuri, in care calitatea inferioara determina si un pret pe masura, in aparenta ieftin, dar extrem de costisitor pe termen lung.

  1. Garantie extinsa pentru reparatiile facute

In caz ca apare vreo problema in decurs de 6 luni de la reparatia telefonului, cei de la Glassgsm sunt dispsusi sa isi asume vina si sa repare din nou telefonul, in mod gratuit, fara niciun altfel de intrebari. Acesta este inca un motiv pentru a apela la serviciile Glassgsm si o dovada de profesionalism din partea acestora.

  1. Diagnoza din partea Glassgsm

Orice posibil client care are probleme cu device-ul si nu stie cu exactitate care este problema, ii poate contacta cu cea mai mare incredere pe cei de la Glassgsm. Sugestiile, informatiile, dar si sfaturile din partea profesionistilor acestui service se vor dovedi de un real folos, iar acesta nu va mai trebui sa arunce degeaba banii pe fereastra. Mai apoi, numai daca va dori va mai apela la serviciile acestora. Totul sta la latitudinea acestuia, in functie de gradul de multumire al acestuia.

  1. Servicii diversificate, pentru mai multe tipuri de utilizatori

Glassgsm ofera o multitudine de servicii pentru telefoanele inteligente, indiferent de marca acestora. Indiferent ca sunt iPhone-uri sau telefoane Android, acest service ofera solutii pentru fiecare utilizator in parte. Indiferent de problema aparuta, viitorii clienti nu trebuie sa se sperie ca va exista cea mai mica probabilitate sa nu gaseasca solutii la problemele lor. Dimpotriva chiar, pot sa apeleze fara nici cea mai mica problema la acestia. In cel mai rau caz, vor oferi sugestii, dar asa ceva nu are cum sa se intample.

  1. Cele mai inalte standarde cand vine vorba de reparatii

Toate reparatiile efectuate la sediul Glassgsm se fac purtand manusi speciale de protectie, care sa nu permita lasarea amprentelor, urmelor de grasime etc. In acelasi timp, au si rol antistatic.

Acestea sunt doar cateva dintre calitatile care ii propulseaza pe cei de la Glassgsm in topul celor mai bine vazute astfel de service-uri. Cu asemenea avantaje oferite clientilor, nici nu au cum sa nu fie considerati unii dintre cei mai profesionisti la momentul actual.

Garantia, seriozitate si calitatea sunt cartea de vizita a acestora, elementul distinctiv.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *