Autorulote de inchiriat GoCamper

Go Camper este o firma specializata pe inchirierea de autorulote, de ultima generatie, pentru orice vacanta, atat in Romania, cat si in strainatate. GoCamper este o idee care s-a nascut ca urmare a dorintei unei calatorii “pe cont propriu”, calatorie autonoma, din toate punctele de vedere, dar mai ales din nevoia de confort, stabilitate si independenta, lucru pe care le găsești într-un camper. Astfel, Go Camper reprezinta dezvoltarea turismului cu autorulota, dezvoltarea flotelor de inchiriere autorulota din Romania, dar si oferirea de experiente de neuitat familiilor cu copii.

Este adevarat, in Romania, rulotele si autorulotele starnesc de obicei un amestec de sentimente, incepand de la curiozitate, oftaturi, emotii, și uneori, din pacate sentimente de respingere (asta datorită autorulotelor si rulotelor din anii `90 care ajung in tara.. dupa ce au fost putin sprituite). Pentru cei care nu au incercat niciodata Aventura “autorulota” este destul de greu sa conceapa locuirea in 8-10 metri patrati, fara sa “detina confortul propriei case”. Ei bine, realitatea ii convinge pe cei mai multi din amatori ca autorulotele nu sunt ceea ce par din exterior, ba chiar evolutia lor  si tehnologia folosita te convinge sa renunti la hotelurile de 4 stele, la rezervarile timpurii, la planuri dependente de alte institutii si de check-in/check-out.

Trebuie sa recunoastem ca in esenta, noi oamenii, uneori constient si alteori inconstient cautam sa ne apropiem cat mai mult de natura, sa ne inconjuram cu ea si sa ne incarcam din energia pozitiva a soarelui, sa ne trezim auzind cum se izbesc valurile de tarm sau sa ascultam atat de frumoasa simfonie a ploii. Daca unii reusesc sa isi satisfaca aceasta nevoie cumparandu-si case de vacanta in locuri de poveste, altii aleg “propria casa pe roti” pe care o pot muta oriunde simt nevoia si care ofera tot confortul necesar vacantelor de neuitat. Ei bine, tocmai acesta este motivul pentru care GoCamper a luat nastere.

Giottiline T45 este o autorulota de ultima generatie, din dotarea Go Camper si are 6 locuri de dormit, 4 locuri fixe si 2 locuri de dormit extensibile. Paturile sunt mai mult decat confortabile, iar dimensiunile lor chiar te fac sa te simti ca acasa: parul frontal dublu are 212x140cm iar patul dublu din spate are 220x135cm.

Un alt argument care te face sa te simti “acasa” este faptul ca autorulota Go Camper detine propria bucatarie, utilata corespunzator cu aragaz, cuptor, chiuveta, frigider si tot ce este nevoie.

In ceea ce priveste orientarea, autorulota Giottiline detine navigatie specializata pentru autorulote, astfel incat ajungerea in orice locatie este foarte usoara. De asemenea, autorulota este dotata cu aer conditionat, apa calda, cabina de dus, filtru de cafea, suport pentru exterior pentru 4 biciclete, dar si plasa antiinsecte la geamuri, la usa si la trape.

Oamenii carora le place simplitatea, dar in acelasi timp luxul, care adora natura si in acelasi timp confortul ar trebui sa incerce cel putin  o data in viata autorulota Giottiline T45.

Astazi la mare, maine la munte…

Daca si tu iti doresti sa ai parte de o vacanta de vis a carei amintiri sa iti trezeasca trairi puternice si o dependenta de frumos, te invitam sa intri pe site-ul www.gocamper.ro si sa vezi cum arata modelul camper –ului de inchiriat Giottiline T45.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *