Braco - un nume rasunator in sfera automatizarilor industriale

La baza tuturor industriilor de la nivel intern si international stau motoarele electrice. Aceste dispozitive electromecanice au reprezentat si inca reprezinta pilonul de start al multor industrii, avand in vedere tipurile lor diverse.

Fiecare motor electric – vorbind aici de tipuri si versiuni foarte variate – are specificatii unice, specificatii ce il fac compatibil doar cu unele aplicatii. Acolo unde exista diversitate la capitolul motoare electrice, va exista si calitate si implicit cunostinte admirabile in acest domeniu detinute de catre furnizori. Braco este o societate exemplu atunci cand vine vorba de seriozitare, experienta pe piata de profil, dar si suport oferit clientilor.

Motoarele electrice de diferite tipuri, disponibile in mediul online

Pe bracomotoareelectrice.ro, site-ul oficial al societatii Braco, cei interesati regasesc o gama extinsa de motoare electrice. Putem aminti aici de motoare electrice trifazate, monofazate, motoare electrice cu 2 turatii, motoare electrice speciale, antiexplozive, cu frana, motoare electrice curent continuu, cu rotor bobinat, iar lista mai poate continua.

Avand in vedere principiul de functionare al motoarelor electrice, indiferent de tipul lor – transformarea energiei electrice in energie mecanica – se poate ca unele dintre persoanele interesate sa aiba nevoie si de un generator electric ce se poate ocupa de transformarea energiei in sens invers.

Braco, comerciant cu autoritate pe piata de profil din Romania, pune la dispozitia celor interesati si generatoare electrice ce dispun de puteri diferite, pliabile pe nevoile fiecaruia.

Motoarele electrice trifazate – o ramura extrem de extinsa la Braco

In cadrul site-ului oficial al societatii Braco se regaseste o gama variata de motoare electrice trifazate cu puteri cuprinse intre 0.09 si 400 kW. Continuam cu diversitatea si la capitolul rotatii pe minut si poli. Cei interesati regasesc aici motoare electrice trifazate cu 2 poli si 3.000 rotatii pe minut, 4 poli si 1.500 rotatii pe minut, 6 poli si 1.000 rotatii pe minut si chiar motoare electrice trifazate cu 8 poli si 750 rotatii pe minut.

La capitolul caracteristici tehnice standard, Braco ofera motoare electrice trifazate cu tensiune 230/400 V sau 400/690 V. Frecventa este de 50 Hz, iar protectia pentru praf si umiditate este caracterizata de indicele IP55. Clasa de izolare de care motoarele electrice trifazate dispun poarta indicativul F.

Caracteristicile optionale, cele ce pot fi executate ulterior pe motorul electric trifazat ales sunt urmatoarele: in primul rand, motoarele in cauza pot beneficia de puteri speciale, turatiile pot fi scazute pana la 10 sau chiar 12 poli. Expertii de la Braco pot executa modificari si la capitolul protectie impotriva umiditatii, atribuindu-le motoarelor indicele IP56.

In aceeasi ordine de idei, tot acestor motoare le pot fi adaugate sisteme de ventilatie auxiliara pentru actionarea cu convertizoare.

Astfel de caracteristici tehnice optionale pot fi adaugate si la celelalte tipuri de motoare electrice disponibile. Cei interesati regasesc detalii diverse in cadrul site-ului oficial al societatii Braco. Pentru si mai multe detalii tehnice, altele decat cele regasite in cadrul site-ului oficial, viitorii beneficiari pot lua legatura cu expertii in domeniu. In cadrul site-ului oficial, daca vorbim despre motoarele electrice trifazate, exista si un ghid de alegere a modelului perfect in functie de mai multi factori.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *