Centrul de Cafea - furnizor devotat de cafea boabe pe nișa horeca!


Centrul de Cafea din Suceava este alegerea multor antreprenori din zona Moldovei atunci când vine vorba de cafea boabe de la brand-uri selecte. De ani buni de când activează pe piața de profil, Centrul de Cafea nu s-a oprit nicicând din a furniza aromă și savoare inconfundabilă oriunde a fost nevoie.

Iată că lucrurile încep, încetul cu încetul, să își revină în domeniu horeca. S-au redeschis restaurantele, avem deja mai multe variante sigure de vaccin împotriva infectării cu Covid-19, iar asta nu poate fi decât un mega motiv de bucurie în principal pentru antreprenorii de pe această nișă. Pentru a avea în continuare clienți mai mulți decât mulțumiți, pot achiziționa cu încredere cafea boabe pentru aparate și automate de cafea de pe cafeaplus.ro.

De ce Centrul de Cafea este alegerea perfectă pe care antreprenorii o pot face?

La capitolul cafea boabe cu gust irezistibil, Centrul de Cafea iese în evidență mai mult ca oricând. Este un furnizor devotat de cafea oriunde în țară. Dispune de magazin online din cadrul căruia potențialii clienți își pot inspira alegerile.

Cafeaplus.ro este alegerea perfectă la capitolul cafea boabe, dar și aparate de cafea pentru faptul că oferă pe lângă produse și consultanță de top. Personalul Centrului de Cafea afirmă că gustul autentic al cafelei nu provine doar din calitatea acesteia. Un impact considerabil aici îl are și râșnița. Ea trebuie reglată pe tipul de cafea folosit.

Mai mult decât atât, aparatele de cafea disponibile pe cafeaplus.ro sunt atât noi, cât și second hand. De aici pot achiziționa toți cei interesați espressoare, automate noi și nu doar atât. Espressoarele disponibile sunt de două tipuri: profesionale sau de birou. Mai multe detalii în cadrul site-ului oficial cafeaplus.ro

De asemenea, același Centru de Cafea vine cu soluții de top și la capitolul piese automate de cafea. Pune la dispoziția publicului interesat piese de schimb pentru aparate de cafea marca Necta, Zanussi, Saeco Philips, Delonghi și nu numai. Lista completă este disponibilă în cadrul site-ului oficial.

În atenția proprietarilor de spații horeca – la Centrul de Cafea există și ceaiuri Greenfield!

Centrul de Cafea este și furnizor de ceaiuri Greenfield în România. Dispune de stoc divers, de varietate la capitolul ceaiuri și asta îl face cu atât mai apreciat. Ceaiurile de la Greenfield ies în evidență datorită varietății și gustului lor autentic, puternic și aromat.

De aici pot fi achiziționate chiar și cutii cadou de ceaiuri. Ele pot fi folosite și în spațiile horeca: clienții își pot alege singuri dintr-o gamă largă sortimentul ce prezintă un mai mare interes.

Oferta Centrului de Cafea este disponibilă pe cafeaplus.ro. Personalul poate fi oricând contact pentru suport și sfaturi utile cu privire la luarea unor decizii avantajoase.

Din nou amintim de faptul că Centrul de Cafea nu este doar un magazin online, ci și unul fizic despre care cu siguranță mulți suceveni știu deja. Mai multe detalii prin contact cu reprezentanții Centrului de Cafea.

Contact

Strada Ștrandului, Nr. 20, Suceava

comercial@cafeaplus.ro

tehnic@cafeaplus.ro

Vânzări aparate: 0754 417 342

Vânzări piese: 0744 298 362

 

 

 

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *