Tu încă suni la saloane să-ți faci o programare? Mai bine fă-ți una online, rapid, cu Stailer

Platforma Stailer de programări online la salon este o inovație. Atât în anul antecedent cât și în cel actual, internetul, mediul online și aplicațiile felurite, și-au dovedit utilitatea la adevărata valoare.

Mulți n-ar fi trecut la aplicații ce le ușurează viața, din pură încăpățânare sau nici o reală dorință de a evolua. Pe românii trecuți de anii tinereții cel puțin, e destul de greu să-i dezobișnuiești de obiceiuri. Stailer a fost conceput pentru a transforma obiceiul sunatului către saloane, ce de multe ori îți ofereau răspuns negativ, într-o experiență mai plăcută, mai rapidă și cu rată de succes mai mare de a obține un loc.

Degeaba ai bani în bancă dacă n-ai o moldoveancă

Atât femeile cât și bărbații pot folosi Stailer. Platforma activează în 5 mari orașe și anume Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București. Dacă ești din Iași și vrei să îi faci o surpriză iubitei, știind că probabil i-ai stârnit personalitatea aprigă cu o zi în urmă, fă-i o programare la un salon. În doar câteva ore își revine la versiunea moldovencei calme, deși pare pleonasm. Intri rapid pe stailer.ro, setezi filtrele de căutare și anume orașul Iași, genul feminin pentru că este pentru ea, serviciul care știi că îl vrea de o lună, data și ora și gata. Obții lista cu saloanele disponibile în oraș, iar de acolo tu alegi stilistul care consideri că o să o readucă într-o dispoziție bună cu o transformare a look-ului.

Dacă vrei să mergi și tu împreună cu ea, salon Golden Times Iasi este ideal pentru ambii. Cuplurile care merg la salon împreună, rămân împreună. Stailer este complet gratuit și poate fi utilizat oricând, oriunde, atât timp cât ai un device conectat la internet. Este o modalitate mult mai rapidă de a efectua programările dorite, atât pentru ea cât și pentru tine.

Ce alte avantaje mai ai dacă-ți faci un cont pe Stailer

Ca să faci o programare rapidă nu îți trebuie neapărat contul, însă acesta te va ajuta pe viitor. Fiindcă vei observa cât de ușor e acum să mergi la salon, cu un singur cont poți face programări pentru ambii și de acolo le gestionezi când vrei. Din cont poți seta remindere ale programărilor făcute la saloane din Iasi. Știm cu toții ce efecte au moldovencele asupra creierului, deci nu te condamnă nimeni dacă mai uiți lucruri. Chiar și de vrei să anulezi o programare, spre exemplu la 2 noaptea, fiindcă atunci v-ați întors de la o petrecere neașteptată, o poți face tot din platformă, fără să suni stilistul. Astfel scapi de conversații jenante în care abia legi 2 cuvinte de rușine și de mahmureală. A doua zi el va ști că ai anulat și va găsi pe altcineva în loc.

Stailer înglobează mai toate serviciile de hair & beauty și stiliști ce se dezvoltă constant prin traininguri de specialitate. Cu această platformă economisești timp, energie și nu-ți mai faci nervi. Că ăia îți trebuie să fie de oțel, pregătiți pentru a-ți menține calmul cu iubita moldoveancă.

Intră și tu pe www.stailer.ro să descoperi cât de ușor este să faci acum programări la salon. Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

 

Close Comments

Comments (2)

  1. Pingback

  2. Pingback

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *