ORMIGRIG, tâmplărie PVC, feronerie, sticlă Marginea

ORMIGRIG are ca obiect de activitate tâmplăria PVC. Showroom-ul este situat în județul Suceava, localitatea Marginea, strada Dallas nr. 881D, și oferă clienților o gamă variată de profile PVC aluplast și rehau, componente de feronerie aubi, roto, cu sticlă mată sau transparentă Saint Gobain. Culoarea profilelor PVC este cea care îmbunătățește atât aspectul exterior al casei, cât și pe cel interior.

De aceea, produsele sunt disponibile într-o paletă vastă de culori. Pentru a nu pierde timp și pentru a face o alegere corectă, Ormigrig vă pune la dispoziție consultanți specializați în domeniul tâmplăriei PVC.
Ormigrig vine la pachet cu profesioniști în domeniu, oameni cu experiență, atât pe partea de consultanță, a calității materialelor cu care lucrează, cât și pe partea de montaj. Firma asigură servicii de montaj profesional și oferă clienților transportul tâmplăriei direct în locația dvs.
Avantajele utilizării profilelor PVC sunt multiple, și anume: economie de energie, izolare fonică, protecție raze UV și durabilitate îndelungată.

Contact:
Mobil: 0742 759 192
Fix: 0230 706 925
Email: ormigrig@yahoo.com
Adresa: localitatea Marginea, strada Dallas nr. 881D
Site: https://ormigrig.ro/

 

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *