Auto

You are here: Home  > Auto

Showing 15 from 16 Items
 • Item thumbnail
  0

  Dezmembrari camioane Suceava

  DINOCARB este o companie din Fratautii Vechi, judeţul Suceava specializata pe transport cu domenii de activitate in servicii de dezmembrari camioane, transport marfa intern, vulcanizare, spalatorie şi peco.

 • Item thumbnail
  0

  Service & Spalatorie Auto | SC SereAlex SRL

  Esti in criza de timp si cauti cele mai rapide si eficiente solutii pentru masina ta? Fie ca este vorba de o problema tehnica de urgenta, service periodic sau chiar cosmetizare auto, echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie, oferind standarde inalte de calitate.

 • Item thumbnail
  0

  Dezmembrari camioane si semiremorci - DezBucovina Frasin

  DezBucovina – Dezmembrari camioane si semiremorci Frasin Oferta noastra de piese pentru camioane este foarte variata: VOLVO, MAN, MERCEDES ACTROS, SCANIA, DAF. Ne bazam pe profesionalism, experienta si respect fata de client pentru a veni intotdeauna in intampinarea dumneavoastra cu piese camioane de cea mai buna calitate si care sa fie caracterizate de un raport […]

 • Item thumbnail
  0

  Prelate auto, copertine, corturi, confectii metalice Mifado Suceava

  Mifadoeste o companie infiintata in 1992 ce continua o lunga traditie in zona orasului Falticeni de prelucrare a prelatelor. Firma noastra respecta standardele de calitate ISO si se bucura de o larga recunoastere datorita produselor si serviciilor noastre de calitate.

 • Item thumbnail
  0

  Curatare tapiterii Suceava

  Interiorul mașinii este un loc în care ne petrecem o mulțime de timp. Acesta trebuie sa fie confortabil, plăcut și prietenos, astfel încât să ne simțim în largul nostru atât noi, cât și cei ce calatoresc împreună cu noi.

 • Item thumbnail
  0

  Spalatoria Cordus

  Spalatoria “Cordus” Suceava ofera servicii profesionale de curatare auto interior, exterior, degreasare, ceruire si polish. Firma noastra foloseste produse originale ce nu afecteaza vopseaua masinii.

 • Item thumbnail
  0

  Service auto. Adria SRL

  SC ADRIA SRL este o societate comerciala ce a fost infiintata in anul 1991, avand ca activitate principala intretinerea si repararea autovehiculelor. Ulterior s-a demarat si comertul cu piese de schimb originale, atat local cat si la nivel national, prin reteaua de service-uri independente.