Constructii

You are here: Home  > Constructii

Showing 12 from 12 Items
 • Item thumbnail
  0

  Constructii manuale a caselor din busteni | SC LOG HOMES

  Suntem pasionati de casele din busteni si de valoarea pe care acestea le pot aduce familiei tale devenind caminul tau. Lucrand impreuna te putem ajuta sa primesti ceva extraordinar – o casa care va deveni ceva mai mult, ceva care este cu adevarat parte din tine si parte din mostenirea care sa dureze generatiilor viitoare.

 • Item thumbnail
  0

  Pardoseala de inalta rezistenta din PVC - Edifab Solutions

  Fortelock este o pardoseala de inalta rezistenta compusa din placi de PVC echipate cu un sistem de blocare. Datorita compozitiei sotisficate bazata pe PVC din conductori si aditivi, oferim pardoseala care este ieftina, usor de instalat, rezistenta la incarcaturi grele, substante chimice si apa.

 • Item thumbnail
  0

  Lucrări de construcții civile în special de biserici | SC Mateo Rustic Construct SRL

  Compania MATEO RUSTIC CONSTRUCT are sediul in localitatea Ipotesti, str. DJ208A, jud. Suceava. Firma noastra este o societate de constructii ce are ca obiect de activitate principal executarea lucrarilor de constructii a bisericilor de orice tip – constructii noi, reparatii si reabilitari, extinderi si modernizari. Firma noastra realizeaza si pictura bisericeasca, la cel mai inalt […]

 • Item thumbnail
  0

  SC Autotehnorom SRL | Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor

  Infiintata in anul 2005, societatea comerciala Autotehnorom SRL face parte din grupul de firme Operational, alaturi de Operational Autoleasing, Operational Finop Leasing IFN si Operational Autoservice. Principalul obiect de activitate al societatii Autotehnorom il constituie executia de lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor.

 • Item thumbnail
  0

  Parchet, usi, tapet, mocheta, scari. Koperto Design

  Important pentru noi, dar mai ales pentru client, este originalitatea. Koperto Design a fost infiintata cu scopul de a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional.

 • Item thumbnail
  1

  Termoizolatii finisaje - Bauman CDI Construct

  Firma noastra a luat fiinta in anul 2006 avand ca obiect de activitate constructii civile si industriale, a amenajarilor interioare, termoizolatiilor si hidroizolatiilor, monttaj gresie si faianta, acoperisuri din lemn si invelitori din tabla, montaj parchet, etc.