Restaurante

You are here: Home  > Restaurante

Showing 10 from 10 Items
 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Esmeralda Suceava

  Restaurant Esmeralda, elegant si primitor, avand o capacitate de 110 locuri in interior si 40 de locuri pe terasa, este ideal pentru evenimente de familie: nunti, aniversari, botezuri precum si alte evenimente: petreceri, cocktailuri, banchete etc.

 • Item thumbnail
  0

  Hotel & Restaurant Residenz

  Restaurant Residenz Amenajat la cele mai inalte standarde de calitate si bun gust, Restaurantul Residenz va asteapta cu un concept nou,

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Cordus

  Restaurant Cordus va asteapta intr-o ambianta placuta si relaxanta,

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Casanova

  Cand un restaurant devine mai mult decat un loc unde luati masa? De cand a devenit o experienta grozava servirea mesei in oras? Acesta este scopul Restaurantului Casanova si asta dorim sa realizam zi de zi.

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant - Pensiunea Brandusa

  Restaurant – pensiune Brînduşa, un local cu suflet, şi o experienţă de 20 de ani în servirea ireproşabilă a clienţilor. Localul este bine cunoscut în cartierul Burdujeni şi este, practic, un punct de reper al zonei. Nu cred că este locuitor din oraş care să nu-i fi trecut pragul în cei peste 15 ani de […]

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Farestin

  Complexul Farestin este o constructie noua in stil modern, foarte eleganta, fiind locul perfect si ideal pentru o intalnire cu partenerii de afaceri sau prietenii, care va invita sa va relaxati intr-o atmosfera placuta, intr-un cadru intim, linistit si rafinat.

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Gusto’s

  Este unicul local din Suceava care are atuuri de exceptie, de la arhitectura care iese in evident printr-un design modern, spatii generoase, finisaje de calitate pana la echipa proprie, formata din personal cu inalta calificare.