Restaurante

You are here: Home  > Restaurante

Showing 14 from 14 Items
 • Item thumbnail
  0

  Restaurant „National” Casa Ciorbei Radautene

  Bogata experienţă în domeniu, servirea ireproşabilă, meniul bogat şi variat, bazat pe bucătăria tradiţională bucovineană, gustul preparatelor realizate după reţete proprii precum şi minunata ciorbă rădăuţeană, preparată chiar de creatoarea acesteia, doamna Cornelia Dumitescu, sunt menite să vă ofere o experienţă de neuitat.

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Esmeralda Suceava

  Restaurant Esmeralda, elegant si primitor, avand o capacitate de 110 locuri in interior si 40 de locuri pe terasa, este ideal pentru evenimente de familie: nunti, aniversari, botezuri precum si alte evenimente: petreceri, cocktailuri, banchete etc.

 • Item thumbnail
  0

  Hotel & Restaurant Residenz

  Restaurant Residenz Amenajat la cele mai inalte standarde de calitate si bun gust, Restaurantul Residenz va asteapta cu un concept nou,

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Cordus

  Restaurant Cordus va asteapta intr-o ambianta placuta si relaxanta,

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Casanova

  Cand un restaurant devine mai mult decat un loc unde luati masa? De cand a devenit o experienta grozava servirea mesei in oras? Acesta este scopul Restaurantului Casanova si asta dorim sa realizam zi de zi.

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant - Pensiunea Brandusa

  Restaurant – pensiune Brînduşa, un local cu suflet, şi o experienţă de 20 de ani în servirea ireproşabilă a clienţilor. Localul este bine cunoscut în cartierul Burdujeni şi este, practic, un punct de reper al zonei. Nu cred că este locuitor din oraş care să nu-i fi trecut pragul în cei peste 15 ani de […]

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Farestin

  Complexul Restaurant Farestin oferă un spațiu generos, compartimentat în funcție de amploarea evenimentelor (nunți, botezuri, mese festive, conferințe, evenimente business) și implicit a necesităților clienților:

 • Item thumbnail
  0

  Restaurant Gusto’s

  Este unicul local din Suceava care are atuuri de exceptie, de la arhitectura care iese in evident printr-un design modern, spatii generoase, finisaje de calitate pana la echipa proprie, formata din personal cu inalta calificare.