BIANCO ELY

S.C. BIANCO  ELY  S.R.L. este un service auto, ce are ca domeniu de activitate serviciile de  reparatii auto, comert cu piese de schimb etc. Service-ul auto este situat  aproximativ la 10 km de Suceava pe drumul judetean Suceava – Bosanci – Liteni  la intrarea in satul Luncusoara si  dispune de dotari tehnice  aparate de masura si control, rampe, testere pentru efectuarea unor servicii de reparatie.Service-ul auto dispune de un atelier mecanic, statie de inspectie tehnica periodica, vopsitorie auto, tinichigerie auto, spalatorie auto, statie de diagnoza a autoturismelor etc. De asemeni service-ul  dispune la etaj de o sala de asteptare, astfel  dumneavoastra aveti posibilitatea sa urmariti activitatea  desfasurata la masina dumneavoastra , sau puteti urmari o emisiune tv.

Persoane de contact
Tetel Mircea     Mobil: 0747 / 505.095
Miraut Beniamin     Mobil: 0753 / 011.165

Fix: 0230 / 534.444
Website: www.biancoely.ro
Email: biancoely_sv@yahoo.com

Servicii oferite


Diagnoza auto consta in verificarea computerizata a masinii dumneavoastra. Aceasta se face folosind sisteme computerizate si interfete specifice fiecarui tip de masina. Service-ul nostru poate diagnostica orice tip de autoturism ce permite accesul digital sau analogic la modulele electrice sau electronice ale masinii.


Statie ITP acreditata de Registrul Auto Roman este prevazuta cu echipament  spentru a asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra


Service-ul nostru ofera servicii de tinichigerie auto Efectuam reparatii.


Diversii factori cum sunt: substantele chimice, praful, poluarea industriala supune automobilul dumneavoastra intr-o continua degradare, afectate fiind exteriorul dar si interiorul masinii. Cu ajutorul personalul pregatit corespunzator va oferim toate serviciile de cosmetica auto, acordand o atentie speciala protectiei mediului, prin produsele bio folosite.




Lucrari de complexitate medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope etc.


Oferim servicii de consultanta si diagnoza in prezenta clientului, pentru fiecare tip de masina in parte.



    Close Comments

    Comment (1)

    1. buna ziua. am un matiz avariat ,aripi fata ,stinga,dreapta, capota,portiera dreapta fata ,va rog puteti spune un pret pentru piese si manopera?mult-putin . multumesc anticipat.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *