Gresie, faianta, accesorii baie | STOCK GRESIE MIRAGE

Societatea noastra situata in judet Suceava comecializeaza o gama variata de produse cum ar fi: gresie; faianta; decoruri faianta; chituri; adezivi; obiecte sanitare; Cabine dus; Tapet; Accesorii baie; Robineti.

close

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra  va stam la dispozitie oferindu-va produse, precum si toate informatiile tehnice si de design pentru alegerea produselor ceramice ,a obiectelor sanitare si a parchetului astfel incat confortul si incantarea unei amenajari de  sa va satisfaca in totalitate.


Cand vine vorba despre amenajarea locuintei, fiecare dintre noi ne dorim sa facem alegerea cea mai buna in materie de amenajare si decorare. Casa este locul care ne reprezinta, acel mediu care reflecta personalitatea fiecaruia si nu intotdeauna amenajarea ei este atat de simpla pe cat pare. Multitudinea materialelor de ambientare, solutiile prezentate de publicatiile specializate, viteza cu care tendintele se schimba fac uneori ca proiectul de amenajare sau reamenajare a unei locuinte sa devina o decizie foarte grea.


Atat in magazinul nostru cat si pe site, puteti viziona ambiente si produse, cum ar fi:

  • Gresie si faianta;
  • Obiecte sanitare
  • FAccesorii baie
  • Cabine dus, etc


Partener Schluter Systems (Sisteme profesionale de impermeabilizare)

Adresa: Str. Putnei, nr. 237, Radauti

Mobil: 0753 359 325

Site: www.mirage-decor.ro

E-mail: omg.work@yahoo.ro


Placile de faianta pe care vi le punem la dispozitie se caracterizeaza prin culoare, detalii si inovatie. Puteti alege dintr-o varietate de texturi, nuante si finisaje inedite colectia potrivita ambientului dvs.

Va oferim solutii pentru amenajarea locuintei dvs in materie de gresie. Amenajati-va locuinta in ton cu cele mai noi tendinte utilizand gresie  si faianta. ..

Galerie foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *