Transportul abagaritic – recomandari pentru alegerea firmei de transport potrivita

Orice transport care depaseste dimensiunile si greutatea standard se incadreaza in categoria agabaritica si trebuie organizat dupa o serie de cerinte pentru ca marfa sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii. Exista firme specializate in acest domeniu care stiu exact ce presupune un astfel de transport, ce reguli trebuie sa respecte si ce pasi trebuie urmati.

Asadar, nu orice companie, ci doar una cu experienta va fi considerata o solutie sigura si eficienta pentru aceasta misiune, aceea de a efectua un transport cu gabarit depasit. Cand vine vorba despre profesionalism si seriozitate, Heavy Cargo Spedition reprezinta un reper pentru publicul interesat. O recomanda nu doar calitatile mentionate mai sus, dar si flota completa pe care o are la dispozitie, care favorizeaza finalizarea cu succes a transporturilor in regim special. Pentru clientii care au nevoie sa transporte orice fel de bunuri care ies din gabarit, firma HCS asigura deplasarea in conditii optime a tuturor marfurilor cu caracteristici speciale si mijloacele necesare, atat la nivel intern, cat si international.

Aspecte importante cu privire la transporturile cu gabarit depasit

Din punct de vedere legal exista o serie de termeni care trebuie respectati in organizarea si realizarea unui transport cu gabarit depasit. Orice marfa care depaseste limitele standard este inclusa in aceasta categorie. In acest sens, dupa necesitate, HCSpedition are la indemana o flota auto specifica, ce cuprinde trailere, platforme si remorci speciale.

Pentru efectuarea acestui tip de transport este obligatorie asigurarea utilajelor necesare care vor fi folosite in regimul corespunzator si care trebuie sa se incadreze conform cerintele europene impuse vizavi de protectia mediului.

In acest caz, Heavy Cargo Spedition ofera solutii complexe si sigure in vederea deplasarii de echipamente grele de caracteristici variate si din domenii de activitate diferite, cum ar fi: utilaje agricole, masinarii petroliere, termocentrale, hidrocentrale, berarii, mori de vant, constructii si altele.

Despre ce tarife este vorba in ceea ce priveste transportul agabaritic?

Desigur ca efectuarea unui astfel de transport implica alte costuri decat cele standard. Este vorba despre acele tarife suplimentare pe care le presupune utilizarea anumitor sectoare de drum. Daca dimensiunea sau masa vehiculului este una speciala sau cand se depaseste limita admisa, prin raportare la masa totala, este nevoie de anumite autorizatii specifice. De aceste de detalii se va ocupa compania de transport care va oferi detalii privind toate cheltuielile aferente.

Pentru a avea siguranta ca firma aleasa este una de incredere, respectiv una care va finaliza operatiunea cu succes, aceasta trebuie sa dispuna si de o pregatire profesionala corespunzatoare. Specialistii Heavy Cargo Spedition se vor asigura ca transportul marfii se va derula numai in conditii optime, care se pliaza pe nevoilor clientului si ca acesta se realizeaza conform reglementarilor in vigoare. De altfel, dispun de autorizatia ce se cere pentru a putea infiinta o astfel de firma, fara de care nu ar fi legala desfasurarea serviciilor pe aceasta nisa, dar si de asigurarea obligatorie, in caz ca va fi necesara intr-o anumita situatie. Persoanele interesate gasesc detalii complete cu privire la acest tip de transport in cadrul site-ului hcspedition.ro.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *