Smartphone-urile pot fi trimise prin curier la Glassgsm pentru o reparație imediată!

Cererea privind reparațiile înalt calitative de smartphone-uri este tot mai mare. Glassgsm, fiind un reper în acest domeniu de activitate, oferă publicului posibilitatea de a-și trimite smartphone-ul defect la sediul firmei, prin curier rapid. În acest fel, clienții din orice colț al țării pot intra în contact cu excelența în servicii a echipei Glassgsm.

Sub deviza „Dă viață telefonului tău” Glassgsm se ocupă de ani buni de repararea smartphone-urilor de actualitate. Modelele marca Huawei, Samsung și, nu în ultimul rând, iPhone-urile pot fi readuse la viață în cadrul sediului Glassgsm. O echipă formată de trei profesioniști remediază într-un timp foarte scurt orice fel de problemă apărută în funcţionalitatea acestor device-uri. Lista lor de servicii este disponibilă pe glassgsm.ro.

Glassgsm are servicii axate pe reparația smartphone-urilor de actualitate!

Nu mai este o noutate faptul că tehnologia este în continuă dezvoltare, iar smartphone-urile sunt alese în funcție de cât de recent au fost lansate. Echipa Glassgsm a înțeles deja acest lucru – nevoia continuă a publicului de device-uri de actualitate, care să funcționeze corect.

Așadar, întreaga activitate a echipei Glassgsm se axează pe reparația modelelor de actualitate ce poartă semnătura Samsung, Huawei și bineînțeles de reparația iPhone-urilor. În cadrul site-ului oficial glassgsm.ro sunt expuse toate mărcile de smartphone-uri ce pot fi readuse la viață la Glassgsm.

Glassgsm se ocupă de reparatii smartphone in Suceava și vine cu soluții și pentru publicul din celelalte colțuri ale țării. Smartphone-urile defecte pot fi trimise la sediul Glassgsm prin curier rapid cu scopul de a beneficia de o reparație imediată. Livrarea către expeditor va fi realizată tot prin curier rapid, de îndată ce reparația este finalizată în totalitate.

Indiferent dacă este sau nu nevoie de verificarea periodică a statusului reparației, clienții trebuie să știe că la Glassgsm reparațiile sunt realizate în maxim 90 de minute de la primirea smartphone-ului. În cazuri excepționale de criză de timp, deținătorul smartphone-ului va fi înștiințat cu privire la acest lucru.

De asemenea, Glassgsm se ocupă și de decodarea smartphone-urilor. Aceștia realizează decodări rapide și sigure, iar pentru o cotație exactă de preț, clienții trebuie doar să comunice IMEI-ul.

Cei interesați de serviciile oferite de Glassgsm pot lua legătura cu echipa prin intermedul site-ului oficial glassgsm.ro sau pot cere ajutor prin intermediul reţelelor sociale. De asemenea, îi pot contacta telefonic la numărul 0745 554 645 sau se pot deplasa direct la sediul firmei aflat pe strada Ana Ipătescu, nr.5, etaj 1, biroul 109, Suceava.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *