Case de marcat, sertare de bani si solutii de fiscalizare la cheie - demarcat.ro

MaxTech Sistem este o afacere construită în jurul unui nucleu de profesionişti care au lucrat în domeniul soluţiilor de gestiune fiscala pentru afaceri încă din anul 2000.

În 2005 am înfiinţat Maxtech Sistem cu scopul de a oferi oricărei afaceri, soluţii integrate de gestiune de calitate pentru desfăşurarea modernă şi eficientă a activităţii zilnice. Am ales încă de la început să ne diferenţiem prin profesionalism şi seriozitate, propunandu-ne să facem lucrurile cu simţ de răspundere, fiind mereu suport pentru clienţii noştri.

Am devenit astfel, treptat, un partner de incredere. Clientii au apreciat faptul că furnizăm informaţii pertinente, bazate pe date corecte, susţinute de o bună cunoaştere a legislatiei si a pieţei de Case de marcat si a soluţiilor de gestiune fiscala in general.
Apoi, in timp, au apreciat şi faptul că folosim echipamente fiscale de calitate, ca punem la punct sisteme de gestiune fiscala fiabile cu care ii ajutam sa-si managerieze afacerea multumiti.

Credem că aceasta este reţeta succesului în domeniul nostru, aşa că, ne ţinem de ea! Oferim clienţilor ceea ce ne place şi nouă să primim: respect, calitate, consecvenţă. D

Domeniile în care activează clienţii noştri sunt variate: Retail, Distributie, Logistica, Depozite, Insule, Tonete, Chioscuri, Acces, Taxare, Case Schimb Valutar, Case Pariuri, Spitale, Policlinici, Farmacii, Institutii Publice, Regii Autonome, ONG-uri, Horeca, Statii Carburanti şi Statii GPL si ne mandrim cu produsele noastre in toata tara.

Oferim următoarele categorii de echipamente:

· Fiscale: case de marcat, imprimante fiscale

· Retail: cântare electronice, cititoare cod bare, monitoare TouchScreen, POS integrate, sertare de bani, imprimante termice, consumabile

· IT&C: unităţi PC, monitoare, imprimante, terminale date, etc

Oferta noastra completa, precum si datele de contact le gasiti pe siteul nostru www.demarcat.ro

În completarea soluţiilor şi echipamentelor de ultima generaţie, Maxtech Sistem oferă şi o serie de servicii complementare, necesare bunei funcţionări:

· Service conform contractelor de service

· Suport telefonic şi/sau prin acces de la distanţă

· Garanţie şi extra-garanţie

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *