Brutăria Volovăț - Pâinea de altădată

Brutaria Volovăț, o comoară gastronomică situată în comuna Volovăț, numărul 19 A, strada Principală, județul Suceava.

„Cu o tradiție îndelungată și o experiență de peste 40 de ani în tehnologia fabricării pâinii, suntem pasionați de producția de pâine sănătoasă și autentică, bazată pe rețeta anilor ’80. Din momentul în care intrați în brutărie, veți fi cucerit de mirosul inconfundabil al pâinii proaspăt coapte. Folosim ingrediente de calitate, atent selectate pentru a vă oferi o pâine gustoasă și hrănitoare. Fiecare produs este fabricat cu atenție și dragoste, păstrând astfel autenticitatea și gustul pâinii de altădată.

Echipa noastră de brutari pricepuți și dedicați continuă să respecte tradiția și să folosească tehnici artizanale pentru a realiza pâinea perfectă. Fie că preferați o pâine moale cu coajă subțire sau o pâine rustică cu miez dens, la Brutaria Volovăț, veți găsi  produsul potrivit pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Cu mare grijă și respect pentru tradiții, oferim colaci deosebiți pentru evenimente speciale precum nunți și înmormântări. În momentele importante din viață, vă stăm alături cu pachete personalizate, care să aducă un strop de alinare în aceste clipe sensibile.

Deoarece ne dorim să rămânem conectați cu clienții noștri, am pus la dispoziție o serie de modalități de contact.

Puteți să ne vizitați brutăria situată în comuna Volovăț, numărul 19 A, strada principală, județul Suceava, sau să sunați la numărul de telefon:

Puteți să ne sunați la numărul de telefon:

Mobil: 0745962290 (0745962290)

Sau să ne scrieți la adresa de email ancapan.traditional@gmail.com pentru a ne împărtăși opiniile, sugestiile sau pentru a face o comandă specială.

Brutaria Volovăț – Painea de altădată, este o călătorie în timp, o experiență gustativă unică care îmbină nostalgia cu bucuria savurării unui produs autentic și hrănitor. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă bucurați de aroma și gustul inegalabil al pâinii noastre. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă asigurăm că vom continua să producem pâine sănătoasă și gustoasă, menținând tradiția vie în fiecare produs pe care îl creăm”. Cu drag, Echipa Brutaria Volovăț.

Locație

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *