AUTOPAVEL - Reparatii electromotoare si alternatoare

Autopavel ofera urmatoarele servicii: Reparatii electromotoare si alternatoare de toate tipurile pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole, buldoexcavatoare ect., precum si piese de schimb pentru acestea.

AUTOPAVEL detine in stoc peste 500 de altrenatoare si electromotoare atat noi cat si folosite. In magazinul nostru gasiti o gama larga de piese de schimb pentru electromotoare si alternatoare, cum ar fi: rotoare, statoare, bucse, bendixuri, bobine cuplare, reductoare, capace fata si spate, fulii, regulatoare, perii, ect.

Firma este alcatuita dontr-o echipa de specialisti construita in timp, specializati in lucrari de reparatii electrice ale autovehiculelor si a componentelor electrice ale acestora, in special electromotorul si alternatorul.

close

CONTACT

Adresa: Loc. Scheia, Str. Humorului, Nr.106D, Jud.Suceava, CP 727525
Telefon: 0230 526 270 / 0722 253 710
Program: Luni – Vineri: 08.00 – 17.00
Sambata: 08.00 – 12.00
Duminica: Pauza
Website: www.autopavel.ro

Email: autopavel@yahoo.com

AUTOPAVEL este prezent pe piata de peste 21 de ani. In tot acest timp firma s-a straduit sa execute lucrari de calitate, sa aiba o atitudine responsabila fata de bunul clientului, stiind ca un client multumit aduce alti clienti noi in firma. Dupa 21 de ani, raman consacrati reparatiilor de alternatoare si electromotoare, avand toata specializarea si dotarea necesara.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *