Paine Ardeleneasca. Radauti

Produsele de panificatie sunt comercializate in laboratorul nostru din Radauti, iar din gama sortimentala mentionam: -panificatie- Paine Ardeleneasca, Paine Neagra Ardeleneasca, Paine Neagra Ardeleneasca cu Seminte, Franzela Ardeleneasca, Franzela Ardeleneasca cu Seminte, Colac Ardelenesc, Batoane Ardelenesti, Corn Ardelenesc Umplut.

Firma noastra are ca obiect principal de activitate obtinerea de produse de panificatie si vanzarea acestora. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti este un ingredient special: cartoful. In reteta clasica de paine noi am intordus si cartoful ceea ce confera o aroma aparte painii. Intregul proce de productie este realizat de un colectiv dinamic si experimentat de ultima generatie respectand cu strictete toate normele europene in vigoare.

close

Date de Contact

  • Adresa: .Calea Unirii, Nr 29, Radauti, Suceava
  • Mobil: .+40(0)757.205.262 | +40(0)757.692. 436
  • Web: www.paine-ardeleneasca.ro

Din prima zi ne-am exprimat dorinta de a face produse de panificatie de pe piata si am reusit sa ne atingem obiectivul, pentru ca produsele noastre se bucura de o atentie sporita. Retetele traditionale utilizate de noi ofera o savoare deosebita produselor, care respecta tentintele nutritionale moderne . Producem paine 100% naturala, fara conservanti sau aditivi si asta pentru ca punem mare pret pe sanatate si naturalete.

Experienta pe care am dobandit-o de-a lungul timpului se datoareaza seriozitatii de care am dat dovada fata de dumneavoastra, clientii nostri-cumparatorii. Pentru aceasta, dispundem de o echipa profesionista cu multa experienta in acest domeniu care urmareste in permanenta satisfacerea celor mai sofisticate gusturi si preferinte. Pentru a va usura munca si pentru a avea o colaborare fructuoasa,  dispunem de o retea proprie de transport.

Galerie foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *