Pensiunea Bianca

Restaurant modern cu o capacitate de 200 locuri si terasa de vara cu 80 locuri cu sonorizare proprie, jocuri de lumini, aer conditionat si parcare cu supraveghere video,

poate fi locatia perfecta pentru o seara intima petrecuta cu familia sau prietenii cit si locul perfect pentru organizarea unui eveniment deosebit din viata fiecaruia.
Va asteptam alaturi de orchestra Mugurel condusa de maestrul Costel Apostol sa va bucurati de preparatele traditionale romanesti sau cele cu specific italian, spaniol, turcesc, preparate de personalul nostru de o inalta tinuta si de un profesionalism desavarsit care va face orice experienta la Pensiunea Bianca una cu adevarat memorabila.

close

Contact:

Adresa: Strada Ion Luca Caragiale nr.11, Judetul Botosani
Telefon: +4 0728 / 216 . 503
Fax: +4 0231 / 513 . 007
E-mail: mariossbt@yahoo.com | rezervari@cazareinbotosani.ro
Web: Pensiunea Bianca

Oferta Revelion 2015-2016 : Pret 270 Lei / Persoana

Pensiunea Bianca va sta la dispozitie pentru a va oferi conditii de cazare din Botosani, mancaruri rafinate si o atmosfera relaxanta intr-un cadru intim si linistit. Week-end-uri, vacante si concedii, banchete, cocktail-uri, mese festive, excursii, drumetii, seri cu specific traditional.

close

Nou: Incepand cu 1 decembrie am deschis Centru SPA

Paseste intr-un spatiu al linistii si relaxarii, combinate armonios intr-un loc in care timpul sta pe loc si doar TU contezi.
Spa este una din cele mai bune terapii care te pot ajuta sa te relaxezi, este un bun remediu pentru gripa, acnee si in acelasi timp ajuta la pierderea kilogramelor in plus.

Localizare:

Galerie foto:

 

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *