Restaurant Pensiunea Brandusa,restaurante Suceava

Restaurant – pensiune Brînduşa, un local cu suflet, şi o experienţă de 20 de ani în servirea ireproşabilă a clienţilor.

Localul este bine cunoscut în cartierul Burdujeni şi este, practic, un punct de reper al zonei. Nu cred că este locuitor din oraş care să nu-i fi trecut pragul în cei peste 15 ani de la inaugurare, indiferent de ocazie, fie nuntă, cumătrie, un alt fel de petrecere sau doar o simplă masă.

Restaurantul are o capacitate de peste 400 de locuri, împărţite între sala principală şi cele două saloane de la etaj, unde se pot organiza petreceri sau întîlniri fără ca cineva să fie deranjat de restul clienţilor. Sunt multe situaţiile în care localul găzduieste mai multe grupuri ce serbează ocazii deosebite iar participanţii petrec împreună pînă dimineaţa.

Localul are trupă proprie, care cîntă toate genurile de muzică din repertoriul românesc şi internaţional, dar se pot aranja şi recitaluri cu solişti consacraţi sau party cu DJ profesionişti. De altfel, localul este prezent pe televiziunile naţionale şi de profil, cum ar fi Etno TV, Favorit sau TVR cu filmări realizare în cadrul a zeci de emisiuni de folclor autentic sau videoclipuri muzicale cu artişti consacraţi din întreaga ţară. Înregistrările video precum şi panoplia de fotografii cu vedetele care au poposit în acest restaurant şi au apreciat felurile de mîncare oferite de gazdă sunt la loc de cinste şi sunt dovada incontestabilă a calităţii pentru serviciile oferite clienţilor.

CONTACT

close

Burdujeni – Calea Unirii 233 bis,

Telefon: 0748 103 889

Web: www.restaurant-pensiune-brandusa.ro  Începînd din anul 2005 Restaurantul „Brînduşa” dispune şi de o pensiune proprie situată într-o aripă nou construită a clădirii. Locaţia este adresată turiştilor care vizitează zona, sau sunt cu afaceri în oraş, şi este amenajată în acelaşi stil plăcut şi primitor,asemeni restaurantului. Curăţenia desăvîrşită precum şi servirea promptă răspund oricăror exigenţe şi solicitări care vin din partea vizitatorilor.

  Pensiunea este cotată cu trei stele şi dispune de condiţii moderne de cazare şi odihnă. Turiştii se pot instala într-una din cele 20 de camere sau apartamente, fiecare dintre ele cu pat dublu, grup sanitar individual şi duş. Camerele sunt dotate cu televizor, cablu TV, precum şi internet şi dispun de un mobilier modern, conceput special pentru acest loc.

  Clienţii revin cu plăcere, de fiecare dată, datorită atenţiei deosebite pe care o primesc în ceea ce priveşte cazarea şi masa. Fiecare dintre noi dorim să primim servicii în schimbul banilor pe care-i plătim iar atunci cînd întîlnim această situaţie ne face plăcere să o împărtăşim şi celor din jurul nostru .


   Close Comments

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *