Piese tractor. Alles Parts

ALLES PARTS este o echipa calificata si exigenta care s-a specializat in domeniul comercializarii pieselor, componentelor si accesoriilor pentru masini si utilaje agricole, camioane si remorci. 

Putem livra orice piesa. Procesam rapid solicitarile clientilor, livram rapid, sigur si corect. Am construit o retea intinsa de clienti si castigam continuu clienti noi. Suntem bine situati pe piata din Romania, unde derulam mai multe proiecte cu furnizori parteneri straini. Va invitam sa deveniti si Dumneavoastra clientul nostru!


Contact

Str. Soseaua Iasului nr. 91 (Zona Lebada) 710380

Botosani – Romania

Tel. : 0231 513309

Fax : 0231 513310

Mobil: 0748 118260

E-mail: office@piese-tractor.ro

www.piese-tractor.ro

Procesare comenzi: 0748 118268 – Stelian Trufin

E-mail: stelian.trufin@piese-tractor.ro

Tel: 0748 118262 – Florin Nechifor

E-mail:  florin.nechifor@piese-tractor.ro

Comercial: 0748 118264 – Valentin Zamfirescu

E-mail: valentin.zamfirescu@piese-tractor.ro

Administratie: office@piese-tractor.ro 0748 118260 – Daniel Buzila

PRET – cei mai multi comercianti din acest domeniu ofera preturi fara concurenta, sau si una si alta. Noi nu promitem cele mai mici preturi.

REZULTATE – rezultatele noastre sunt si rezultatele clientilor nostri. De aceea succesul Dumneavoastra este si succesul nostru. Preferam deci sa aprecieze clientii rezultatele noastre.  Incepand in anul 2001 cu activitatea de comert cu autovehicule de orice tip si piese auto, am invatat ca succesul inseamna competitie, consecventa, corectitudine, dar si experienta. Noi am reusit. Suntem onorati de clientii pe care i-am castigat, iar a castiga clienti noi este permanenta noastra preocupare.  ALLES PARTS este si un furnizor important de masini si utilaje agricole second hand, masini pentru constructii, masini si utilaje forestiere si pentru salubrizare / reciclare / deszapezire, pe care le importam la comanda din Europa, dar si componente si piese de schimb.

  Oferim piese din dezmembrari pentru toate tipurile de tractoare. Parteneriatul cu furnizorii nostri de piese si mai multe parcuri de utilaje din Europa ne sustine in preocuparea noastra principala:


  Close Comments

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *