Termopane Gura Humorului. Fereastra mea

A luat fiinta in luna ianuarie anul 2006 si are ca obiect de activitate comercializarea si montarea de tamplarie PVC, marca Gealan, usi de interior, rulouri interioare si exterioare, plase de insecte, pervaze de interior si exterior marca Izotec.

Societatea noastra este partener “ Izotec producatorul nr. 1 cu profil Gealan din Romania”. Tamplaria folosita este, realizata intr-o varietate de culori, cuMondo Ferm profile de trei, patru, cinci sau sase camere, (ultimele doua pot fi si rotunjite ), sticla 4 anotimpuri marca Saint Gobain, cu aceasta sticla beneficiati de o buna izolarea termica, reducerea zgomotului, controlul solar, usurinta intretinerii, securitatea sau pur si simplu aspectul – Saint-Gobain are o solutie care satisface fiecare necesitate.

De asemeni folosim feronerie produsa de Winkhaus. Pentru ferestrele batante și 6oscilo – batante, Winkhaus oferă prin sistemul de feronerie proPilot o soluție economică pentru toate ferestrele din PVC. Modelele proPilot sunt echipate din producția de serie cu toate posibilitățile de reglare tridimensională, sistem antiactionare greșită și componente din PVC. Aceste detalii asigură funcționalitatea și manipularea ușoară a feroneriei proPilot pe toată durata de viață a ferestrei, dar si feronerie marca Maco si Roto firma ce a devenit un nume binecunoscut in lumea constructorilor si nu numai, prin imbunatairea si diversificarea continua a gamei de produse, a ajuns in varful ierarhiei mondiale.

Societatea noastra asigura masuratori, demontaj, montaj si transport gratuit. La montaj oferim plase de insecte gratuit.

Contact

 • Showroom – strada Tineretului FN – Suceava ( Burdujeni ) in spatele statiei Orizont langa magazinul de vanatoare si pescuit
 • Mobil: 0749 / 26.26.70
 • Fix / fax: 0230 / 51.66.22
 • Website: www.mondoferm.ro
 • E-mail: office@mondoferm.ro    Fereastra este realizata in cea mai moderna fabrica de tamplarie termoizolanta din Romania, fabrica Izotec. S-au investit 6 milioane de euro in liniile de productie, pentru a avea cea mai moderna tehnologie.

  Cu o capacitate de productie de peste 1.000 de piese/zi si un termen de livrare de 5 zile, Izotec este productorul nr. 1 cu profil Gealan din Romania.

  Stiati ca:

  • doua ferestre din PVC nu sunt la fel, diferenta rezultand din modul lor de executie;
  • fereastra Izotec este executata in proportie de 95 % cu utilaje ultraperformante (prelucrare in coordonate numerice), a caror abateri de la dimensiunea data este de ±0,2 mm; lucru care nu se intampla la atelierele unde ferestrele se realizeaza manual;
  • fereastra Izotec detine marcajul CE si este exportata in Uniunea Europeana.


  Close Comments

  Comment (1)

  1. Buna as fi curios si un pret chiar la imaginea cu usa de exterior din pvc si cam ce pret ar fi pentru masura de 2 m lungime si 1,40 m latime.. Astept raspuns multumesc !!!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *