Termopane Gura Humorului. Fereastra mea

Vand si montez termopane de calitate PREMIUM , Deceuninck , Rehau, Salamander , la preturi corecte. Pentru a veni in intampinarea solicitarilor clentilor avem o oferta diversificata de produse, toate la standarde ridicate, folosind cele mai bune materiale de pe piata de profil. Executam si montam tamplarie PVC din profile recunoscute.

Contact:

Adresa: Gura Humorului, Strada Avram Iancu 20

Judetul: Suceava

Telefon: 0757 / 556.008

E-mail: florea_ioan2000@yahoo.com

Persoana de contact: Florea Ioan


Feroneriile folosite sunt ROTO-NT, SIGENIA, GU, avand o calitate si o fiabilitate deosebita. Suntem preocupati in permanenta de calitate si detalii astfel incat atat dumneavoastra cat si noi sa fim multumiti de produsul final. Preturile ofertate nu sunt nici mari, nici mici, sunt preturile cinstite!

Efectuam operatii de reconditionare si intretinere ale tamplariilor existente. Executam si montam accesorii pentru tamplaria PVC cum sunt: plase contra insectelor pe balamale, tip rulou si sau glisante, glafuri de interior si exterior, rulouri exterioare aplicate sau suprapuse etc. Oferim la cerere consultanta pentru proiectarea tamplariilor PVC, precum si asistenta tehnica la montaj. Suntem convinsi ca vom gasi impreuna cu dumneavoastra solutile constructive si de pret care sa va satisfaca. Va garantam seriozitatea si profesionalismul firmei noastre.


Alte servicii:

Revizii si reparatii termopane ,scule electrice si aparate. Instalatii electrice, revizii si reparatii.

Close Comments

Comment (1)

  1. Buna as fi curios si un pret chiar la imaginea cu usa de exterior din pvc si cam ce pret ar fi pentru masura de 2 m lungime si 1,40 m latime.. Astept raspuns multumesc !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *