Complex Agrement Cacica

Situat în comuna Cacica, la 38 km de Suceava, chiar lângă Sanctuarul Marian „Adormirea Maicii Domnului” şi Salina Cacica, în spatele unui mic restaurant, Complex Agrement Cacica aduce distracţia, relaxarea şi tratamentul cu aerosoli salini şi apă sărată.

Acesta este dotat la exterior cu tobogane cu apă şi o piscină de aterizare (trei tobogane Multislide, un tobogan Body Slide şi un tobogan Compact Slide), baie de aburi cu infuzie de arome si cromoterapie, plajă cu şezlonguri şi umbrele, terasă, complex de joacă şi nisip pentru copii, iar la interior cu: piscină cu apă sărată, piscină cu apă dulce cu o ciupercă şi o cascadă, piscină cu apă dulce pentru copii cu un tobogan iepuraş, două jacuzzi cu apă dulce, saună uscată, saună semiumedă, salon de masaj, salină de suprafaţă, sală de fitness, spaţiu de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, minigolf, air hockey table, foosball table, cărţi, rummy, şah.

close

Contact:

Adresa: Cacica nr. 648 B, Suceava, România
Telefon: 0730 808 726
Email: office@complexagrementcacica.ro
Website: www.complexagrementcacica.ro

 

Pentru a oferi clienţilor o gamă cât mai largă de servicii turistice, Complex Agrement Cacica este completat de Hotel Mărţişorul şi Restaurant Mărţişorul, aflate la o distanţă de 2 km, în Pârteştii de Sus.

Astfel avem toate ingredientele necesare pentru o vacanţă perfectă: distracţie, relaxare, sănătate, mâncare bună şi odihnă. Pentru a vă bucura de toate acestea vă aşteptăm cu drag la noi.

Complex Agrement Cacica  a amenajat spatii speciale pentru copii de toate varstele atat in interior cat si la exterior. Va invitam cu cei micuti la spatiul de joaca de la etajul 2 si cu cei maricei la spatiile cu jocuri de la etajul 1 si 2 (biliard, tenis de masă, minigolf, air hockey table, foosball table, cărţi, rummy, şah), la piscina pentru copii (adancime 0,70m-1m), la “Urechila” toboganul iepuras, la toboganele cu apa si piscina exterioara (adancime 1,20 m) sau pe plaja la complexul de joaca si sa construiti impreuna cu ei castele de nisip in spatiul special amenajat de pe plaja.

Ne preocupa sanatatea adultilor, dar in special cea a copilasilor, asa ca am dotat salina de suprafata cu un aparat salin care sa aduca un surplus de aerosoli salini naturali in atmosfera din salina. In acest mod chiar si cei mai neastamparati copii pot beneficia de o sedinta completa de salinoterapie chiar si in 30 minute. Cei mici vor gasi jucarii cu care sa-si ocupe timpul petrecut in salina iar adultii pot juca sah, carti sau remi si se pot conecta gratuit la Internet.

Preţurile pot fi consultate aici.

top

Localizare Google Complex Agrement Cacica

Galerie foto

 

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *