Termopane Suceava, Lemacos, tamplarie PVC Suceava

SC LEMACOS TRANS SRL a luat fiinta in anul 2003 si are ca obiect de activitate producerea, comercializarea si montarea de tamplarie PVC cu profile Salamander ce sunt echipate cu feronerie RotoNT de ultima generatie, sticla folosita este Saint Gobain ( 4 anotimpuri).


Datorita selectarii atente a materiilor prime folosite si atentiei acordate procesului de productie, ferestrele.

Ferestrele noastre sunt produse in Germania de compania SALAMANDER si este rodul multor ani de cercetare si testare in domeniu. De aceea noi recomandam aceste sisteme oricui apreciaza calitatea germana.

Ideile inovatoare confera viitorului nostru impulsul decisiv. Profilele SALAMANDER dau de mult timp masura maturitatii tehnice si a design-ului reusit al ferestrelor. Noile noastre sisteme confirma faptul ca dorim mereu sa atingem noi culmi.

Odata cu realizarea importantei eficientei energetice, ferestrele au inceput sa joace un rol din ce in ce mai important in constructia locuintelor. Sub denumirea populara de termopane, ferestrele termoizolante sunt o necesitate pentru atingerea noilor standarde de protectie termica, fonica sau solara.

close


Radauti, Suceava :

Str. Putnei ( lângă liceul Andronic Motrescu )

Mobil: 0749.356.821

Mobil: 0732.129.077

E-mail: lemacostrans@yahoo.com

Web: www.lemacos.ro




    Close Comments

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *