SC Tobeas SRL

Sc Tobeas Srl are ca obiect de activitate inchirierea de garsoniere, apartamente, birouri, spatii comerciale in Suceava, cat si cazare – turism la ‘Vila 3R’ Saturn – Mangalia.

close

Incirieri:

Toate spatiale sunt situate in cladiri noi, de lux, izolate termic, dotate cu centrale proprii, termopan, mobilate sau partial mobilate; cu spatii de parcare la subsol si alte facilitate. Prin serviciile noastre ne adresam tuturor categoriilor de clienti, persoane fizice, familii, tineri casatoriti, oameni de afaceri

Fix: 0230/520.256
Mobil: 0744/528.803
Mobil:0745/298.114
E-mail:
rudy_daniel2002@yahoo.com
stelian.constantin@tobeas.com



    S.C Tobeas S.R.L inchiriaza garsoniere, apartamente mobilate sau semimobilate ; birouri, spatii comerciale (pretabile pt. banca, servicii it, cabinete medicale etc…)

    [button link=”http://sites.google.com/site/inchirierespatiucomercial” title=”Vezi detalii site →”]

     Galerie foto



    Vila 3R din Saturn – un sejur de neuitat la mare, statiunea Saturn – Mangalia.

    Vila 3R se afla la mai putin de 100 de metri de plaja, 50 de metri de centrul statiunii Saturn si 300 de metri de Gara Mangalia. La mai putin de 30 de metri se afla statia de autobuze si microbuze care fac legatura cu celelalte statiuni si/sau Constanta.
    Vila 3R este formata din 4 garsoniere, complet echipate si utilate, cu baie proprie ; are doua terase mari , locuri de parcare proprii.

    Vezi detalii site: www.tobeas.com →

    Galerie foto


    Close Comments

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *