Edy Ceramic

Edy Ceramic

Societatea noastra situata in comuna Marginea, judet Suceava comecializeaza o gama variata de produse cum ar fi: gresie; faianta; parchet laminat; parchet stratificat; accesorii parchet; decoruri faianta; chituri; adezivi; obiecte sanitare.

close

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra  va stam la dispozitie oferindu-va produse de calitate precum si toate informatiile tehnice si de design pentru alegerea produselor ceramice ,a obiectelor sanitare si a parchetului astfel incat confortul si incantarea unei amenajari de calitate sa va satisfaca in totalitate.


Cand vine vorba despre amenajarea locuintei, fiecare dintre noi ne dorim sa facem alegerea cea mai buna in materie de amenajare si decorare. Casa este locul care ne reprezinta, acel mediu care reflecta personalitatea fiecaruia si nu intotdeauna amenajarea ei este atat de simpla pe cat pare. Multitudinea materialelor de ambientare, solutiile prezentate de publicatiile specializate, viteza cu care tendintele se schimba fac uneori ca proiectul de amenajare sau reamenajare a unei locuinte sa devina o decizie foarte grea.


Atat in magazinul nostru cat si pe site, puteti viziona ambiente si produse, cum ar fi:

Telefon: 0723 / 612.151

Adresa: Marginea, str. Principala, vis-a-vis de fostul C.A.P

E-mail: contact@edyceramic.ro

www.edyceramic.ro

Placile de faianta pe care Edy Ceramic vi le pune la dispozitie se caracterizeaza prin calitate, culoare, detalii si inovatie. Puteti alege dintr-o varietate de texturi, nuante si finisaje inedite colectia potrivita ambientului dvs.

Edy Ceramic va ofera cele mai bune solutii pentru amenajarea locuintei dvs in materie de gresie. Amenajati-va locuinta in ton cu cele mai noi tendinte utilizand gresie Edy Ceramic vi le pune la dispozitie se caracterizeaza prin calitate..

Oferim spre vanzare o gamă largă de parchet laminat, parchet din lemn stratificat de la producatori de renume. Atat parchetul stratificat cat si parchetul laminat reprezinta stil si rafinament pentru caminul dumneavoastra.

Galerie foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *