Confectii metalice, constructii metalice Metal Sistem

METAL – SISTEM a luat fiinta in anul 2005 si este situata in localitatea Mihaileni, judetul Botosani. De atunci firma este intr-o continua dezvoltare prin sustinerea a numeroase investitii in utilaje, dotari specifice si, nu in ultimul rand, resurse umane.
Firma ofera o gama larga de servicii, de la lucrari de mici dimensiuni precum garduri, porti si balustrade, pana la structuri de mari dimensiuni, cum ar fi hale metalice cu diverse destinatii.

Dupa cum bine se stie, elaborarea unei lucrari poate fi un proces anevoios, insa, pentru a usura munca clientului, prin colaborare cu diversi profesionisti, METAL – SISTEM pune la dispozitie toate serviciile necesare `pentru fiecare stadiu al lucrarii, de la proiectare si pana la montaj si asistenta tehnica.
Calitatea este garantata intrucat firma indeplineste toate standardele europene in materie de constructii. Timpul de lucru este pe cat de scurt posibil, iar preturile sunt avantajoase. De asemenea, clientului i se va da posibilitatea de a alege dintr-o varietate de modele, sau va putea chiar sa-si personalizeze lucrarea. Toate acestea sunt puse la dispozitia clientului spre o mai mare satisfactie asupra produsului finit.

Contact:

close

Mobil: +4 0753 710 214

Tel: +4 0231 625 081

Fax: +4 0331 815 280

Email: metalsistemsrl@yahoo.com

www.metal-sistem.ro

Sediu firma

Localitatea Mihaileni

Judetul Botosani

Cod Postal 717260




    Principala activitate a firmei o constituie proiectarea si livrarea de hale industriale, structuri metalice, atat civile cat si industriale, cu diverse destinatii : cladiri de birouri, showroom-uri, sali de sport, ateliere de service, depozite, etc. Proiectarea se face prin colaborarea cu proiectanti care au o bogata experienta in domeniu.

    De asemenea, acest proces se desfasoara si prin utilizarea unor aplicatii software care garanteaza faptul ca nu exista nicio marja de eroare tehnica. Tot in acest stadiu al lucrarii clientului i se va putea oferi un pret exact al lucrarii, in functie de dimensiunile prestabilite, dar si un timp de lucru estimativ. Nu este exclusa executarea unei lucrari cu proiectul beneficiarului. Specialistii nostri ofera solutii optime care se adapteaza la cererile clientului si realizeaza toate aceste lucruri la standarde inalte.

    Firma depune toate eforturile necesare pentru a raspunde nevoilor clientului in sensul de a respecta cerintele, timpul de lucru si, nu in ultimul rand, bugetul alocat.



    Pe langa structuri de mari dimensiuni METAL – SISTEM proiecteaza si livreaza confectii din fier forjat precum garduri, porti, balustrade, dar si copertine, scari elicoidale etc.

    Confectiile metalice pe care le ofera firma noastra sunt executate la comanda si sunt cunoscute pentru designul atragator. Pentru a satisface chiar si cei mai pretentiosi clienti, proiectarea se face prin utilizarea celor mai actuale aplicatii CAD (Computer Aided Design). In acest fel, modelul, designul si ideile clientului vor avea drept rezultat un produs finit de cea mai inalta calitate.

    Firma pune la dispozitia clientului o varietate de modele care se aleg din portofoliul nostru sau putem realiza un model solicitat de client. Proiectele sunt realizate „la cheie” si sunt incluse masuratorile, executia, transportul si montajul. Pentru a se proteja impotriva coroziunii metalul este suspus unui proces de galvanizare (se acopera metalul cu un strat subtire de zinc, printr-o cufundare intr-o baie de zinc topit)


    • debitare table pana la 10 mm cu FG 10×3000
    • indoire cu pit 100×2500
    • strunjire
    • frezare
    • sudura MIG-MAG
    • sudura TIG


    Galerie foto

    Close Comments

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *