Hotel Galany, Radauti

Pozitionat in centrul municipiului Radauti, Hotel Galany **** se afla la distante convenabile fata de obiectivele turistice importante ale Bucovinei, una din cele mai atractive si frecventate zone turistice de pe harta Romaniei, cu monumente incadrate de Unesco in lista monumentelor de arta universala.

close

Contact:
Radauti, strada Piata Unirii nr. 59-60, judetul Suceava / Bucovina
Telefon: +40 372 999572
Mobil: +40 724 394 110
E-mail: office@hotelgalany.ro ; rezervari@hotelgalany.rohotelgalany@gmail.com
Web: www.hotelgalany.ro


Restaurant si pub Galany - Radauti (9)Hotel Galany **** ofera cazare in cele 15 camere clasificate la 4*, micul dejun bufet, este servit in Restaurantul Galany cu o capacitate de 36 de locuri, spatiu destinat clientilor hotelului. Pe langa acestea, Hotel Galany **** pune la dispozitia clientilor o Sala de Conferinte cu dotarile aferente si o Cafenea/Pub.
Hotel Galany **** este amenajat dupa conceptul de Boutique Hotel, fiecare camera avand personalitatea sa individuala, fara insa a afecta functionalitatea acesteia. Mobilierul din lemn masiv, draperiile din jazquard si finisajele nobile evidentiaza eleganta hotelului.
Hotel Radauti - Galany, camera curte interioara (3)Dotarile camerelor din cadrul Hotelului sunt: flat screen TV, internet WI-FI gratuit, aer conditionat, minibar, seif, telefon in camera si baie, fier de calcat, cantar de baie, uscator de par, produse cosmetice, halate de baie si papuci de unica folosinta.
Amenajarea camerelor din Mansarda face trimitere la Mansardele Vechi ale Parisului, cu aer boem, incarcat de romantism. Lemnul originar al structurii de rezistenta, vechi de peste 100 de ani, a fost pastrat la vedere in forma sa bruta si pus in valoare de finisajele simple si elegante utilizate. In afara de acestea, in Hotel Radauti, Galany - mansarda living (2)Mansarda sunt amenajate si 2 zone de living, spatii in care clientii pot socializa, pot petrece o seara linistita la focul semineului sau pot juca diferite jocuri.
Personalul este instruit in a va face sederea cat mai placuta si a va oferi suport in orice activitate doriti sa intreprindeti, in toata perioada sejurului.
Puteti apela cu incredere la Receptia Hotelului Galany **** pentru rezervari de bilete la evenimente si bilete de transport, servicii rent-a-car, servicii spalatorie-curatatorie, servicii curierat, programari masaj, hair-styling.

top

Galerie foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *