TOPTEAM TREI - Soluţii complete pentru produse electrocasnice premium, marca FRANKE şi TEKA

Pe piața suceveană de mobilier și electrocasnice aferente, menite a întregi ansamblul deco pentru a deveni funcțional și util, a apărut nu demult, o firmă orientată spre client și necesitățile acestuia.

Am stat de vorbă  cu managerul de vânzări de la TOPTEAM TREI – ing. Cătălin Cozma, pentru a afla povestea afacerii:

Cine sunteți și cum a început afacereaTop Team 3 ( TT3)?

– Suntem o companie tânără, dinamică, cu orientare spre client. Afacerea TOPTEAM TREI reprezintă un concept modern, dedicat categoriilor de clienți hotărâți, care știu ce doresc, apreciază calitatea și pun accent pe servicii profesioniste. În acest context, ideea de a promova produse de top este și va fi susținută și dezvoltată cu maximă atenție și implicare.

Lângă fabrica de mobilă, s-a deschis un showroom. De ce un showroom și nu un magazin oarecare?

– Clientul ar putea primi ceea ce are nevoie de la companii diferite. Nu lucrăm doar cu o singură companie. De altfel misiunea noastră este de a fi cel mai apreciat furnizor – partener din domeniul produselor electrocasnice. De ce ar trebui să ne aleagă pe noi? Pentru că noi respectăm clientul și ne ținem întotdeauna de promisiune.

Clienților noștri le oferim consiliere competentă şi soluții personalizate cu arhitectura interioară pentru rezidențiale.

Am creat acest showroom la standardele cele mai înalte, din respect pentru client și apreciere pentru produse electrocasnice de top, mărci elvețiene și germane. Firma noastră este partener FRANKE România și TEKA KÜCHENTECHNIK România – producători consacrați și cu tradiţie.

Ce oferă TOPTEAM  TREI potențialilor clienți?

–  Simplitatea funcțională a locuinței reflectată prin sisteme, soluții modulare şi colecții hi-tech. Contează mult. Într-un „cuvânt”: rafinament și versatilitate într-un univers creativ. Ne orientăm către client cu produse de top, finisaje premium, garanţie prelungită, proiectare şi soluţii personalizate dar si cu
sisteme inteligente pentru bucătării rezidenţiale: hotă/plită gaz/plită inducţie/cuptor electric/cuptor microunde; chiuvetă/baterie; frigider şi combină frigorifică (încorporabilă sau free standing);
maşină spălat vase /rufe; colecţii de vase ; produse de curăţare; accesorii chiuvete/baterii; tocătoare resturi vegetale; maşină de cafea, etc.

Cum puteți fi găsiți?

-Pe strada Prunului nr.11 A din localitatea Plopeni – Suceava, paralelă cu șoseaua Aeroportului din Salcea, lângă fabrica de mobilă Palagheanu Joinery (în dreptul bornei cu km nr.32 pe sensul Suceava-Botoșani sau la 11 km de Suceava (pe sensul Botoșani- Suceava).

O primă impresie vă puteți face și vizitând site-ul www.topteamtrei.ro

 

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *