Transport rutier intern si international de marfuri Burciu Trans

Societatea SC Burciu Trans Srl activeaza pe piata transporturilor de marfuri inca din anul 2003 cu un parc propiu de masini, compus din:

  • – 19 autoutilitare;
  • – 2 jumbo;
  • – 3 platforme;
  • – 2 trailere;
  • – 23 semiremorci mega si normale.

In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna cu clientul transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa. Pentru marfurile care nu necesita un camion exclusiv putem asigura transportul in regim de grupaj, tinand cont de insusirile marfii  cum sunt: lungime, inaltime, greutate, latime, marfa pe palet etc.

 

close

CONTACT

SC Burciu Trans SRL
Adresa: Str.Granicerului Nr.14 Bl 14 ap. 76, Radauti – 725400 , judet Suceava, Romania
Telefon: +4.0230.566464
Fax: +4.0230.566464
Mobil: +4.0740.20.81.80
E-mail: office@burciu-trans.ro

Societatea organizeaza transport agabaritic pentru utilaje agricole, tractoare, utilaje pentru constructii,precum si alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa. Efectuam tranporturi in si dinspre urmatoarele tari: Suedia, Norvegia, Finlanda, Germania, Polonia, precum si transporturi in Romania catre Iasi, Bucuresti, Bacau, Focsani.

La cererea clientului putem efectua transport de marfa si catre alte destinatii decat cele mentionate anterior. Analizam in mod constant noi oportunitati pentru a ne extinde serviciile de transport si suntem incantati sa discutam orice potentiala cooperare, promovand etica in afaceri.

Transporturile de marfa sunt urmarite de catre personalul coordonator printr-un sistem de urmarire prin satelit.

Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi si sunt echipate corespunzator, astfel incat marfa sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii. Semiremorcile cu prelata permit incarcarea pe deasupra cu macaraua sau pe lateral.

Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii, de aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, seriozitate si profesionalim.

GALERIE FOTO
Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *