Tigla metalica, tabla cutata, sisteme pluviale Radauti. Bucovina Steel

Bucovina Steel este o companie cu sediul in comuna Marginea care produce si comercializeaza o gama variata de produse cum ar fi:

 • Tabla tip tigla;
 • Tabla cutata;
 • Jgheaburi;
 • Burlane;
 • Ferestre mansarda.

casa-bucovinasteel-2-3Bucovina Steel pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi si burlane, folie anticondens, ferestre de mansarda la preturi competitive si din materiale de cea mai buna calitate.

La baza companiei sta o echipa de profesionisti care este hotarata sa creasca nivelul de acoperire al pietii si sa furnizeze in continuare produse de calitate clientilor. Folosirea utilajelor si tehnologiei moderne ne permite obtinerea unui nivel inalt de calitate a produsului finit si un foarte bun randament al productivitatii, acesteia reflectandu-se asupra pretului accesibil si al timpului de livrare.
Un acoperis realizat cu tigla metalica Bucovina Steel inseamna un acoperis usor, modern fiind compatibil cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, depozite industriale.

Indiferent dacă este vorba de construcții noi sau renovare. Orice doriți, oricare ar fi proritățile dumneavoastră: Bucovina Steel deține soluția perfectă pentru un acoperis durabil, la cel mai avantajos pret.

Contact

Bucovina Steel. Str. Sperantei, Nr. 910, Marginea, Suceava
Tel: 0725 539925 | 0230 416960
Fax: 0230 416960
Web: www.bucovinasteel.ro

  Close Comments

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *