Spalatorie covoare Suceava | Spalatoria Tase

Spalatoria Tase situata in Suceava, strada Traian Vuia nr. 6,
telefon 0799 220 222 este o spalatorie de covoare ce foloseste echipamente profesionale in domeniul spalarii si curatarii covoarelor.

Nou: Igienizare si sterilizare a covoarelor pe baza de ozon

Spalatoria Tase aduce in premiera in Suceava serviciu NOU de igienizare si sterilizare a covoarelor pe baza de ozon !

Tratamentul cu OZON

Ce este Ozonul?
Ozonul, cel mai puternic oxidant si dezinfectant din lume aflat la indemana omului. Capacitatea sa de oxidare este depasita doar de fluor, insa toxicitatea fluorului face ca acesta sa nu poata fi utilizat casnic sau industrial.
Ozonul este o molecula formata din 3 atomi de oxigen. Ozonul este un alotrop al oxigenului, fiind numit si “oxigen activ” sau “oxigen triatomic”. Formula chimica O3. Moleculele de ozon formeaza un gaz al carui capacitate de oxidare este foarte puternica, ceea ce face ca ozonul sa fie un excelent dezinfectant, dezodorizant si virulicid. Revine repede la starea de oxigen. Nu lasa reziduri. Complet ecologic.
Ce face Ozonul?
Tratamentul cu Ozon este cel mai puternic oxidant și dezinfectant folosit pentru tratamentul de improspatare si igienizare.
Fara niciun agent chimic de sinteza, te scapa nu doar de mirosuri, ci si de germeni , de mucegai, ciuperci si acarieni.
Covoarele Dumneavoastra vor fi desavarsite prin tratamentul cu OZON !

Principalul echipament este o linie automatizata de desprafuire, spalare, precentrifugare si centrifugare. Spalatoria foloseste solutii profesionale special destinate curatarii profesionale a covoarelor, detergentii, balsamurile si solutiile folosite fiind de cea mai buna calitate.

close

Date de contact:

Adresă: Strada Traian Vuia nr. 6, Suceava
Telefon: 0799220222 (0799220222)
Email: contact@spalatoriatase.ro
Web: spalatoriatase.ro
Facebook: https://www.facebook.com/SpalatoriaTase/

Servicii oferite

Desprafuire
Utilajul “bate” mecanic covorul la diferite intensitati (functie de gradul de murdarire) si concomitent il aspira in profunzime pe toata suprafata. Astfel, in covor nu mai sunt gunoaie, particule diverse sau praf in momentul cand intra la spalat.

Detasarea petelor si/sau a gumei de mestecat
Urmeaza indepartarea petelor cu ajutorul solutiilor speciale pentru fiecare tip de pata. Eliminam peste 95% din tipurile de pete, in functie si de vechimea acestora. Va recomandam sa apelati la noi in cel mai scurt timpt dupa murdarirea covorului, pentru a avea o sansa mai mare de succes in eliminarea petelor.

Spalare propriu zisa
Spalarea se efectueaza automatizat cu 6 perii rotative (tren), care se deplaseaza pe suprafata covorului. In prealabil covorul este pulverizat cu solutie de detergent pentru covoare si apa curata pe intreaga suprafata a covorului. Viteza de inaintare a covorului pe banda de spalare (conveior) si presiunea exercitata de perii este reglata in functie de gradul de murdarire ,grosimea covorului si tipul de tesatura (sintetic sau natural). Aceste perii asigura o spalare integrala si uniforma a covorului astfel ca fiecare centimetru patrat va fi curatat, inclusiv ciucurii.

Clatirea si stoarcerea covoarelor
Procesul de clatire se face cu un sistem de duze cu mai multe orientari care simultan stropesc covorul cu apa curata la o presiune mare, astfel incat detergentul si mirosurile neplacute sa fie complet eliminate din tesatura. Aceasta operatiune este ajutata si de o solutie de neutralizare detergent (balsam) care se pulverizeaza o data cu apa de clatire. Acest balsam special pentru covoare neutralizeaza detergentul residual si confera finite tesaturii.

Stoarcerea
Stoarcerea covoarelor are loc imediat dupa clatire si presupune trecerea covorului ud printre 2 tamburi din inox infasurati in material textile special, care preseaza covorul, cu presiunea reglata in functie de grosimea si structura tesaturii. In acest process se elimina 75% din apa din covor.

Centrifugare
Acest proces are loc in centrifuga liniei tehnologice si are rolul de a elimina 95% din apa din covor. Se face la maxim 750 turatii/minut in functie de tipul de covor si suprafata acestuia. o O centrifugare corecta impiedica migrarea culorilor din covor.

Uscare
Uscarea se face in camere speciale , izolate, fara contact cu exteriorul (praf, noxe, polen,etc) unde covorul este suspendat pe un sistem de cadre speciale si unde la o temperatura si umiditate controlate, covorul se usuca.

Finisare
In acest proces covorul este periat si aspirat pentru a elimina eventuale scame sau fire de par ce nu au fost indepartate la spalare (adancite in tesatura) si a revigora tesatura . Tot in cadrul acestui proces se aplica parfumant.

Ambalare
Pentru a nu se murdari pe durata transportului, covoarele sunt ambalate in folie de plastic. o NU pastrati covoarele in folia de plastic. La primirea covoarele, va rugam sa le scoateti din folia in care au fost ambalate sau macar sa deschideti folia la capete pentru a evita crearea condensului

Video

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *