Haiducul Falticeni - gresie, faianta, materiale de constructii si mobila la comanda

Mobispeed va ofera o gama varietata de mobilier personalizat realizat in MDF si pal melaminat ,accesorii si feronerie de ultima generatie,dar si electrocasnice incorporabile.
S.C. HAIDUCUL COM S.R.L. și-a început activitatea în anul 1993 în municipiul Fălticeni printr-un magazin de vopsele și produse metalo-chimice.
Prin munca si dezolvoltare continua am reusit, dintr-o mica afacere, sa ajungem la o afacere importanta la nivel atat zonal cat si national, cu un numar în jur de 70 de angajați și 13 puncte de lucru în jurul municipiului Fălticeni, si o cifra de afaceri de 31101275 lei.

Haiducul Com este unic importator în România pentru produsele (gresie, faianță, parchet) unor firme din Ucraina și Belarus.

Politica firmei este de a crește activitatea eficient respectând normele etice și legale în relațiile cu partenerii săi. Istoria bogată și mulți ani de experiență, combinate cu selectia amanuntita a articolelor comercializate si a materiei prime, ne permit să producem si sa comercializam produse moderne, de cea mai bună calitate, care să satisfacă la cel mai inalt nivel nevoile clientilor.

Servicii si produse oferite:

  • -MATERIALE DE CONSTRUCTII,
  • -IMPORTATOR DE GRESIE,
  • -FAIANTA,
  • -PARCHET SI USI DE INTERIOR,
  • -AMENAJARI INTERIOARE,
  • -MOBILA LA COMANDA

 

close

Contact

Telefon: 0230 542 246
Email: info@haiduculcom.ro
Web: www.haiduculcom.ro

Locatie: Strada 13 Decembrie, Fălticeni

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *