Transport intern si international | Coroama Tietjen

S.C Coroama-Tietjen S.R.L a fost fondata in anul 2001 de catre actualii administratori : Coroama Ion-Aurel si Coroama Elena. Firma a avut ca prim domeniu de activitate “comert cu ridicata si amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule”, disponibilizand de propriul capital integral romanesc . Expandandu-ne usor si pe alte domenii de activitate.

Servicii:
CURSE TUR-RETUR

Compania S.C Coroama-Tietjen S.R.L dispune de o vasta experienta , dar si de resursele necesare pentru a oferi servicii de transport si de incredere tuturor clientilor atat pe plan national cat si international. Oferim cu regularitate curse tur-retur catre : Austria, Germania, Olanda, Belgia, Elvetia, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia.

TRANSPORT MARFA

Totodata oferim servicii de transport marfa pentru comunitate. Toate camioanele sunt de ultima generatie, Euro 5 , Euro 6, semi-remorcile avand prelata de tip perdea , inaltimea utila pentru incarcare este de 2.80 din fata pana in spate, echipate cu dispozitiv SMARTBOARD.

DEPOZIT MOBILA GERMANIA

Pe de cealalta parte, la depozitul nostru de mobile second-hand comercializam aproape tot felul de mobila incepand de la: dormitoare, bucatarii, mobile de sufragerie pana la masini de spalat(Miele), frigidere, biciclete, luster, saltele etc Oferim servicii de transport al mobilei si de montare a acesteia gratuit in tot judetul Suceava.

CONTACT
Adresa: Galanesti, Suceava
Tel: 0755 056 043
Tel: 0745 993 485
Tel: 0745 584 705
Fix: 0230 412 459
Email: office@coroama-tietjen.ro
Web: www.coroama-tietjen.ro

GALERIE:

MOBILA:

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *