Tamplarie pvc, obloane din alumniu, Tibeco

SC Tibeco SRL se ocupă cu proiectarea, execuția și montajul sistemelor din PVC și aluminiu din anul 2006, având o bogată experienţă în spate la acest capitol.
Tibeco vine în sprijinul Dvs. cu o gamă largă de accesorii din aluminiu și palete de culori vopsite în câmp electrostatic, cunoscute pentru rezistența în timp și pentru menținerea proprietăților pe o perioadă îndelungată, modele de uși și ferestre fabricate din aluminiu cu grad de rezistență și profile din aluminiu cu proprietăți anticorozive. Aşadar, indiferent de nevoile pe care le aveţi, vă stăm la dispoziție cu soluții care să dea contur visurilor Dvs.

Produse oferite de SC Tibeco SRL
– Usi aluminiu si usi PVC
– Usi exclusiviste
– Usi de garaj industriale si rezidentiale
– Pereti cortina
– Obloane
– Accesorii (rulouri, grile de ventilatie, pervazuri, plase anti-insecte)

Date de contact

Mobil: 0745 710 320‬

Fix: 0230 253 123

E-mail: office@tibeco.ro

Web: www.tibeco.ro

Web: www.obloanedinaluminiu.ro

Strada: 22 Decembrie, Nr 154, Suceava




    Societatea comercializeaza si monteaza ferestre si usi cu profile PVC marca Elvial si Salamander  (partener autorizat).  Aplicatiile pentru materialele PVC si aluminiu sunt o combinatie de creativitate si durata prelungita de viata a materialelor, extrem de utile. SC Tibeco SRL va ofera o gama variata de solutii de accesorii pentru orice tip de constructie, modele de balustrade fabricate din aluminiu cu grad de rezistenta si profile din aluminiu cu proprietati anticorozive, gama larga de accesorii din aluminiu si otel inoxidabil ce confera rezistenta impotriva coroziunii, paleta larga de culori vopsite in camp electrostatic, cunoscute pentru rezistenta in timp si pentru mentinerea proprietatilor pe perioada indelungata.


    Galerie foto


     

    Close Comments

    Comment (1)

    1. IERIMITA RODICA  |  

      BUNA ZIUA.AM O CASA LINGA VATRA DORNEI,,,SI MA INTERESEAZA OBLOANE IN ALUMINIU,,,AR FI CAM 22MP.AS DORI DACA SE POATE SA MI DATI UN PRET-APROXIMATIV-CIT AJUNGE TRANSPORTUL 130KM,MONTAJUL,SI CIT TIMP DUREAZA COMANDA.VA MULTUMESC.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *