Mobi Mod - mobila la comanda, proiectari 3D, mobila si amenajari interioare / exterioare,

SC Mobi Mod SRL este o companie tanara si dinamica, fiind formata din oameni cu o experienta vasta in domeniul materialelor pentru constructii, proiectari 3D, mobila si amenajari interioare / exterioare.

Infiintata in 2007, societatea este intr-o continua dezvoltare, reusind inca din primul an de activitate sa faca fata concurentei acerbe, si se poate mandri cu feed-back-urile pozitive primite de la clientii sai, ca rezultat al promptitudinii si profesionalismului de care a dat dovada la fiecare comanda onorata.

Suntem specializati in proiectari 3D, comercializarea materialelor pentru constructii, finisaje si mobila. Printre clientii nostri aflandu-se un numar semnificativ de constructori carora le livram tot ce le este necesar pentru finalizarea cu succes a proiectelor pe care le desfasoara, oferindu-le in acelasi timp si consiliere gratuita in alegerea materialelor, astfel incat clientul final sa fie pe deplin multumit atat de pretul cat si de calitatea locuintei pe care o achizitioneaza.”

Pentru fiecare proiect realizeaza proiectari 3D, astfel dumneavoastra veti putea vedea cu exactitate costul materialelor si cum va arata locuinta dumneavoastra la finalizarea lucrarilor.

close

CONTACT
Adresa: Calea Cernauti, Vicovu de Sus, nr. 505, Radauti, Suceava
Telefon: 0740 / 586.099 | 0753 / 945.075
E-mail: mobi_mod@yahoo.com | office@mobimoddesign.ro
www.mobimoddesign.ro

GALERIE FOTO

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *