Glassgsm – un service gsm pentru suceveni si nu numai

Sunt foarte performante, dar si foarte sensibile. Ne ajuta zi de zi, dar trebuie sa le si ingrijim. Ne costa mult si foarte mult, iar pretul reparatiilor in caz de defectiuni este pe masura. Vorbim, desigur, despre smartphone-urile de care multi dintre noi nu se pot desparti nici macar cateva minute.

Din nefericire, accidentele de tot felul au loc si rareori pot fi evitate. Alteori apar defectiuni ce nu tin neaparat de situatii neprevazute, iar de fiecare data se impune gasirea unui service gsm care sa rezolve intr-o maniera prompta orice problema. Glassgsm reprezinta in acest caz un raspuns ideal pentru suceveni, insa nu doar acestia sunt cei care pot beneficia de reparatiile efectuate cu profesionalism si garantia calitatii.

Service-ul este situat in Suceava, pe strada Ana Ipatescu nr. 5, in incinta Hotel Bucovina (birou 109, etaj 1). Cei interesati de reparatii gsm au la dispozitie si website-ul glassgsm.ro, unde pot afla toate informatiile de interes: tipuri de reparatii ce pot fi efectuate, modele de telefoane pentru care se pot realiza, durata reparatiilor si multe alte detalii.

Intrucat in ultima perioada au aparut tot mai multe service-uri gsm pe piata, in mintea clientilor apare si o confuzie legata de alegerea celui potrivit. Multi se orienteaza dupa pretul infim al reparatiilor, altii mizeaza pe proximitatea service-ului fata de propria locatie, insa asemenea abordari pot fi total gresite. In randurile urmatoare va prezentam cateva dintre avantajele cu care Glassgsm isi surprinde de fiecare data clientii.

Reparatii diverse, realizabile in 90 minute

Exista numeroase motive pentru care un utilizator de smartphone poate ajunge cu dispozitivul in service. Fie este vorba de neatentie, fie de defectiuni tehnice ori de utilizare improprie care ajunge in cele din urma sa afecteze functionalitatea telefonului. Oricare ar fi cauza insa, la Glassgsm orice tip de reparatie pentru modele diverse de la Samsung si Apple poate fi realizata prompt, intr-un interval de 30-90 minute.

Pentru a detalia, poate fi vorba despre inlocuire display, sticla sau elemente de carcasa; de asemenea poate fi vorba despre inlocuirea anumitor componente precum antena gsm, microfon, casca, port USB, mufa audio sau buton on-off. Senzorii pot fi de asemenea inlocuiti, la fel ca si antena Wi-Fi sau vibratiile care si-au pierdut din intensitatea initiala. Cei interesati au astfel la dispozitie servicii reparatii gsm complete, intr-un singur loc.

Distanta nu este un impediment

Daca cei care nu locuiesc in Suceava isi fac probleme ca vor ajunge greu la service ori ca va dura prea mult pana vor avea aceasta posibilitate, Glassgsm vine si cu solutia ideala. Cei care doresc sa isi repare telefonul aici, chiar daca nu sunt din Suceava, pot sa trimita dispozitivul prin curierat si il pot primi, dupa reparatie, in aceeasi maniera.

Ca timp total al reparatiei, intr-un astfel de caz este vorba despre 3 zile: prima in care telefonul este trimis de client prin curierat la Glassgsm, cea de-a doua in care este efectuata reparatia, iar in urmatoarea zi telefonul ajunge inapoi la client.

Reparatii cu garantia calitatii

Poate ca nu multi se asteapta sa primeasca si garantie pentru reparatia unui smartphone, insa la Glassgsm acest lucru se intampla. Componentele utilizate pentru inlocuirea celor defecte respecta standardele de calitate, reparatiile sunt realizate de profesionisti pana in cele mai mici detalii, iar perioada de garantie oferita in urma interventiei este de 180 zile.

Cu toate aceste avantaje, service-ul Glassgsm din Suceava se dovedeste a fi o optiune de avut in vedere pentru orice posesor de smartphone care doreste sa isi aduca dispozitivul din nou in stare perfecta de functionare. Chiar si daca problema tine de aspectul telefonului, aceasta poate fi usor remediata. Pentru detalii complete despre tipurile de reparatii si modelele de telefoane pentru care pot fi realizate, dar si alte informatii, cei interesati pot sa acceseze site-ul oficial, glassgsm.ro.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *