Încălzirea în pardoseală, tot mai preferată. Iată de ce!

Începe acea perioada din an când sunt preferate renovările, amenajările în locuințe. Este timpul perfect pentru astfel de lucrări. Dacă aveți în gând și schimbarea în ceea ce privește sistemul de încălzire, trebuie spus că acesta poate fi foarte bine ales din rândul celor de tip ascunse sub pardoseală. Nu sunt sisteme noi, însă tot mai preferate cel puțin în ultimii ani. Iată de ce!

Sistem minimalist, însă eficient

Acest tip de sistem de încălzire se referă la componente diverse, însă atenție, toate acestea sunt sub pardoseală. Iar aceasta din urmă poate fi de tip placă ceramică, parchet, marmură etc.

Pentru a monta acest tip de sistem aveți nevoie de un circuit de încălzire, iar acesta poate fi de tip plasă electrică sau rețea de țevi prin care să circule apă încălzită. Totul se conectează la centrala termică, fie ea pe gaz sau lemne ori poate chiar electrică. Adăugați un kit de încălzire în pardoseală, accesorii precum și sistemul de setare și aveți totul rezolvat.

Nu sunt necesare caloriferele, iar acesta pare să fie și marele avantaj. Este unul din motivele pentru care publicul este tot mai interesat de incalzire in pardoseala Suceava și caută în magazinele de profil cele necesare pentru a achiziționa acest tip de sistem.

De regulă recomandarea este ca încălzirea în pardoseală să fie aleasă pentru locuințele foarte spațioase unde volumul de aer ce trebuie încălzit este foarte mare. Totuși, mulți aleg varianta această și dacă o locuință nu foarte generoasă ca spațiu. Asta pentru că preferă să nu își aglomereze casa cu radiatoare. Iar încălzirea ce vine de sub pardoseală mai vine și cu alte avantaje:

  • Încălzește uniform, de jos în sus, toate suprafața.

  • Nu are nevoie și de alte sisteme, deci poate face față nevoilor de a încălzi case de orice suprafață.

  • Costuri avantajoase.

  • Ideal pentru locuințele unde se mențin temperaturi mici, care din cauza amplasării și a construcției din beton au nevoie de căldură mai multă, pentru a crea climat confortabil. Spre exemplu case cu parter nu foarte înalt, zone la dos, pentru clădiri din beton mai ales, mai tot timpul reci și greu de încălzit.

Puteți achiziționa cele necesare la un click distanță

Pentru cei interesați de astfel de sisteme achiziția celor necesare poate fi efectuată la un click distanță. Asta înseamnă să apelați la Magazinul Instalatiilor, Mancaro. Este mai comod și poate mai util pentru mulți, să facă asta apelând la varianta online a acestui magazin. Însă pot trece și pragul magazinului fizic dacă este nevoie.

Vor găsi aici țeavă pentru circuitul realizat, distribuitoare, cutii distribuitoare sau chiar și kit complet de încălzire în pardoseală. Vor găsi totodată și disponibilitatea echipei de a oferi consiliere.

Sistemul ales are aceleași componente, însă variază în funcție de tipul de suprafață ce trebuie încălzită. Descoperiți cât costă, estimați investiția, dar gândiți pe termen lung ce presupune acest tip de încălzire – stil minimalist, confort maxim.

Contact:

Strada Șoimului nr. 4, Suceava
0746 326 668
comenzi@magazinulinstalatiilor.ro

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *