Bacania lui Costica | Livada lui Costica

Bacania lui Costica, situata in Falticeni, vizavi de Catedrala Învierea Domnului

Bacania lui Costica este o afacere de familie ce ofera o gama variata de produse naturale,  locale de casa, care aduc gustul la dumneavoastra.

Produse Proprii:

  • Sucuri de Mere Naturale: Delicios de racoritoare si pline de vitamine, sucurile de mere naturale sunt un produs de casa deosebit, perfect pentru a va reimprospata in zilele calde de vara.
  • Dulceata Naturala: Bacania lui Costica ofera o varietate de dulceata naturala de visine, capsuni, ardei iuti, mure, coacaze rosii si multe altele. Acestea sunt preparate cu ingrediente proaspete si iubire pentru traditie.
  • Siropuri Naturale: Daca sunteti in cautarea unor siropuri naturale, veti gasi aici siropuri de papadie, soc, merisoare si mure, perfecte pentru a transforma apa intr-o bautura racoritoare si sanatoasa.
  • Produse din Carne: Bacania lui Costica nu se opreste aici. Aici veti gasi o selectie delicioasa de produse din carne, cum ar fi carnati, costita, mici, pulpa si gusa afumata. Toate sunt pregatite cu grija pentru a oferi gustul traditional si autentic.
  • Legume si Fructe: Gama de legume si fructe este impresionanta. Puteti cumpara cartofi, rosii, castraveti, sfecla, morcovi, ardei si multe altele. Fructele, cum ar fi merele, perele si prunele, sunt mereu proaspete si de calitate superioara.
  • Produse din Lapte: Bacania lui Costica ofera produse din lapte, cum ar fi cas, urda, branza si iaurt, preparate cu dragoste si atentie pentru a pastra gustul autentic al acestor produse traditionale.
  • Produse Alcoolice: Daca sunteti un iubitor de vinuri, Bacania lui Costica va poate incanta cu o selectie de vinuri naturale locale.

Bacania lui Costica este un loc minunat pentru a descoperi produse locale, naturale si de casa. O vizita la acest magazin va ofera o experienta autentica a gustului si a traditiei din regiunea Falticeni.

Pentru mai multe detalii sau pentru a face comenzi, puteti vizita magazinul direct in Falticeni, vizavi de Catedrala Învierea Domnului, sau ii puteti contacta telefonic la numarul 0330 566 476.

Aici veti gasi un colt de autenticitate si savoare pentru toate preferintele culinare si pentru a va bucura de produse de cea mai buna calitate.

Foto

 

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *